6 тенденции, за които да се оглеждаш през 2016 г.

fishtail-braid-for-little-girls-1

Предлагаме ти 6 тенденции в модата и във външния вид, които ще са хит през новата 2016 година.

  1. Златни акценти. Златни устни, златни сенки и златни шипове съпътстваха модните линии от зима/пролет 2016 г. Златните акценти ще стават все по-актуални с развитието на новата година.
  2. Плитки. Сплетените коси се завръщат през 2016 г. Без значение дали е класическа, рибена кост, на една страна, малка или голяма, плитката няма да те подведе.
  3. Блясък за пораснали. Не, не става дума за блясъка по тялото, който беше модерен преди. Сега говорим за изискан и изкусителен блясък за възрастни. Дискретният блясък ще придаде завършен вид на макияжа ти.
  4. Индивидуалност. Все повече и повече дизайнери се съсредоточават върху индивидуалната красота вместо да създават армия от модели за своите ревюта. Коафьори и гримьори изпращат момичета по модните ревюта без грим и с натурална коса с дрехите на Calvin Klein, Alexander Wang и други. През 2016 г. не се опитвай да прикриеш несъвършенствата – прегърни ги.
  5. Червено червило. Добра новина за любителите на червеното червило! Независимо дали предпочиташ бляскавите или матираните, смелите червила са тук, така че ако искаш да си в крак с модните тенденции, купи си едно… или няколко!
  6. Готини аксесоари за коса. От диадеми до шноли аксесоарите за коса ще са много популярни през 2016 г. Семпли или големи – това е една тенденция, с която не можеш сбъркаш.
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =