5 съвета за първата среща

Amorous couple on romantic date or celebrating together at restaurant

Първата среща е важна за всеки и понякога напрежението може да убие романтиката. Затова ти предлагаме пет съвета, които може да приложиш на първата си среща, така че всичко да мине по “мед и масло”.

  1. Бъди в добро настроение. За да бъде запомнена първата среща като положително събитие, най-напред трябва да се настроиш на положителна вълна. Ако се чувстваш зле или просто не ти е до срещи в момента по една или друга причина, по-добро отложи първата среща за друг ден. Срещата ще мине по ноти, само при добро разположение на духа.
  2. Дръж се естествено и непринудено. Не се усмихвай или смей през цялото време. Лека усмивка на доброжелателност трябва да присъства, но все пак тя трябва да бъде в подходящите моменти. Ако ти разказват сериозни неща, старай се да слушап внимателно, иначе дори леката усмивка няма да бъде уместна.
  3. Не бъде многознайко. Отсрещната страна ще оцени интелекта ти, но често не от раз. Ако другия се почувства по-глупав от теб, втора среща едва ли ще има. Дори да имаш своя гледна точка по дадена тема, гледай внимателно да я изкажеш, а не да я отстояваш с пяна на устата.
  4. Приемай комплиментите. Отвръщай с лека усмивка и благодарност на комплиментите. За жените по-специално е важно е да не зациклят на похвалите или пък да не започнат да се оправдават, че се смущават от късата пола, която са облякли.
  5. Не подценявай позата си. На обществени места е прието на масата да се седи с изправен гръб. Да се пльоснеш е позволено само вкъщи на дивана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =