4 нестандартни предложения за Свети Валентин

Най-романтичният ден в годината наближава, а с него идва и времето на трескаво търсене на идеи как да прекараме най-вълнуващо деня с любимия човек. Ако искате да отбележите датата по нестандартен и запомнящ се начин, пробвайте някоя от следните идеи:

Вечеря на високо

Колкото по-близко сте до звездите, толкова по-романтичен и запомнящ се ще е празникът. Помислете за ресторант, който разполага с прекрасна гледка от високо. Или намерете подходящ покрив на сграда, който да превърнете в ресторант само за вас двамата. Но не забравяйте да подсигурите отопление.

Дегустация на вино

Ако все пак искате да се придържате към конвенционалните изненади, но да го направите по-специално, бихте могли да заложите на романтична дегустационна вечер. У нас има много винарски изби, което прави изненадата лесно изпълнима.

Стая със загадки

Това предложение би могло да се стори интересно на тези от вас, които са готови за големия въпрос „Ще се омъжиш ли за мен?“. Как? Отговорът е лесен, за да излезете от стаята, ще трябва да отговорите на въпроси, свързани с вашата половинка, а последният въпрос… вече го знаете.

Любов на скорост

Изненада, посветена на любовта и екипната работа – докажете, че сте най-добрият тандем, както в любовта, така и на картинг пистата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + sixteen =