Топ 10 на най-тъпите бг предавания / свалени от екран /

10. Семейни войни и неговият пръв радетел и водещ – Дидо Мачев. Нужно ли е да коментираме? Просто си представете щом такова чудо на телевизионерстването като “Семейни войни” е на 10-то място, какво ви очаква натам, а? 😀

 

9. Споко… Споко… Споко, ама не може да сме споко с такива графит/младежки/тийн/нещо си екранни импровизета. ‘Айде Споко и 9-тото мястото за тях!

 

8. Канелето – Актьорската игра в България никога няма да е същата след олд скул изпълненията на Камен ВО и компанията му от нелицеприятни типажи, наяли се със социални лафове, които влизат благо на масата българи, за които протеста срещу нередностите в милата ни родина значи да си вдигнат краката на табуретката с ракийка и шопска пред телевизора.

 

7. Вот на доверие – Присъствието на тоя морж в някакво хазартно предаване е съвсем в реда на нещата, имайки предвид, че идва от предаване за политика, а напоследък политиката и хазарта са си тясно свързани. Което сигурно минава за нормално в някоя дистопия.

 

6. Сигнално жълто. Смятаме, че за милата ни Албенка Вул(В)ева е достатъчно да й ударим жълтата книжка в челото и да я пращаме по живо, по здраво да си ходи докато не я е пребила някоя българска звездъ снимана по бели гащи и изтопосана като водеща новина на туй “предаване”. Добре, че го няма вече!

 

5. Сладко отмъщение. Сладко си отмъстихме ние зрителите спирайки да гледаме това изродче на телевизионерството. Честно въобще не ни беше сладко да гледаме как Азис крещи “ко прайш ма парцал” на човек, който не познава. Сладко, сладко, та чак горчи!

 

4. Ш. А. Ш. – За времето си, сигурно е било много иновативно да си имаш негър в предаването. Представям си екзалтираните домакини, които не са виждали такова същество и чудно са ахвали, докато са бъркали бобеца с черпака. Не си е никаква работа да коментираме достойнствата на това предаване (ако приемем, че то притежева такива), за това, нека преминем към следващата позиция.

 

3. Чай – На чай с Драго бих издържал, само ако чая е от сорта Салвия Девинорум. Макар, че това не гарантира качеството на изживяването. От друга страна имайки предвид наклонностите на Драго, не знам защо това предаване не беше специализирано за една по-особена публика.

 

2. Размисли и страсти с проф. Юлиян Вучков. Само като го видя и ми става смешно. Гледаме го, гледаме и колкото и да гледаме, все не можем да повярваме на ушите си. Просто, ако номер 1 в тази класация не бе такова полу-божество, сигурно бихме оставили с гордост чичо Юли да води колоната от отишлите в небитието на телевизията в България.

 

1. Риск печели, риск губи и нашият велик, полу-бог, свръх-човек, абе големо извънземно – Къци Въпцаров. На тоз вече не можем да му хванем спатиите. С тия неговите карти, момичета на късмета с хронични проблеми в бъбреците, колело дето се върти /представяте ли си?!/ и нека не забравяме топлата атмосфера на хумор и забава, която само Къци може да заформи и накрая получаваме едно такова изродче, дето сме много щастливи от премахването му. Макар че, ще си признаем, малко ни липсва моментът на разказан виц и последвалото пълно мълчание. Безценно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =