Кога жените изпитват най-голямо удоволствие от секса?

nastol-com-ua-911

Проучване установи кога жените изпитват най-голямо удоволствие от секса. Според сексолозите това се случва, след като жените навършват 40-годишната си възраст.

Експерти от САЩ смятат, че към и след 40-те си години жените вече не се комплексират от недостатъците на тялото си, затова те се отпускат и получават търсеното удоволствие. Такова мнение споделят 65% от анкетираните в проучването.

На тази възраст жените престават и да изпитват илюзии към мъжете и предпочитат да бъдат пределно откровени. Изследването установява, че след 40-те си години жените по-рядко симулират оргазъм (само 37 % срещу 55 % на млада възраст). Дамите знаят как да си доставят удоволствие и умело водят за носа партньорите си, смятат 77 % от анкетираните.

Освен това 70% жените, участвали в допитването, споделят, че се чувстват по-уверени в сексуалния си живот в сравнение с времето, когато са били 20-годишни.

Сексолозите обясняват, че след 40-те жената разбира, че младостта й приключва и затова прави всичко, за да се почувства привлекателна и желана.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − seventeen =