Звезди, които са се оженили, когато са били тинейджъри

He puts the wedding ring on her

Много известни личности са минали под венчило преди дори да навършат 20 години. Средната възраст, на която повечето американки се омъжват е 27 години. Някои звезди обаче са казали заветното “да” далеч по-рано.

Родената като Деми Джийн Гайнс, Деми Мур получава името, с което става известна от първия си съпруг певеца Фреди Мур. Те сключват брак през 1980 г., когато тя е само на 17. Той пък бил на цели 30 години! Пет години по-късно обаче двамата е развеждат.

Мила Йовович се омъжва едва 16 годишна за 21-годишния Шон Андрюс. Семейният им живот обаче не продължава дълго – само няколко месеца по-късно бракът им е анулиран.

19-годишната Оливия Уайлд казала “да” на Тао Русполи, син на италиански принц. Двамата се венчават доста романтично – тайно в училищен автобус. През 2011 г. обаче се разделят.

Дрю Баримор май се оказва рекордьорка. Тя успява да се сгоди два пъти, а накрая се омъжва за трети човек още преди да навърши 20 години. Щастливецът през 1994 г. е барманът Джеръми Томас, а бракът им продължава само два месеца.

Когато била на 14 години, Мелани Грифит започнала да се среща с 22-годишния колега на майка си Джонсън. През 1976 г., когато тя е на 18 години, се женят, но след шест месеца се развеждат. През 1989 отново се събират, тя забременява и се женят за втори път. Но и вторият им брак не пожънва успех и през 1996 година се развеждат за втори път.

На 17 години Макколи Кълкин се ожени за Рейчъл Майнър. Любовта им не продължи дълго и през 2000 г. се разделиха, а разводът им стана факт през 2002 г.

Източник: Хаштаг-BG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =