Джъстин Бийбър в канадски полицейски участък

a52221a0-8985-11e3-933e-21ee85f311af

Тийн идолът Джъстин Бийбър се яви в канадски полицейски участък, най-вероятно във връзка с обвиненията в участие на побой срещу шофьор на лимузина през декември.

По телевизията и интернет вече се появиха кадри, на които ясно се вижда как Джъстин влиза в участъка, придружаван от двама полицаи, а пред сградата го чакат тълпа фенове. Певецът е обвинен в нападение срещу шофьор, станало в края на декември.

След като ходил на хокеен мач на на 29 декември, Джъстин, заедно със свои познати, се качили в лимузина. По-късно става ясно, има сигнал за нанесен побой над шофьор на лимузината, която возела Бийбър и приятелите му, съобщи “Торонто Сън”. Полицията не се ангажира с твърдения за това, до каква степен е било участието на Бибър в инцидента.

Ако това обвинение бъде потвърдено, ще стане поредното от дългия списък от неприятности на Бийбър с полицията. Вчера петиция събра 100 000 подписа на американци, настояващи властите да експулсират канадския певец и да анулират зелената му карта, позволяваща му да живее и работи в САЩ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − 8 =