Гаф: Вижте талията на Андреа преди и след Фотошоп

Поп-фолк изпълнителката Андреа допусна грандиозен гаф – тя публикува свои снимки преди и след обработка с програма за разкрасяване на фотоси, забеляза НеЗнам.БГ.

Късно снощи знойната красавица започна да разпространява множествои свои стари кадри – дали заради носталгия по отминалите времена или поради липсата на нови запомнящи се моменти – остана загадка. Снимките показват нейни отминали фотосесии, почивки с любимия й, заснемане на видеоклипове и т.н.

Кадрите обаче разкриха нещо много по-шокиращо. Вероятно самата Андреа не е забелязала, но сред кадрите присъстват и такива, които са почти еднакви – е, с малката разлика, че са видимо обработени с Фотошоп или друга подобна програма, за да скрият несъвършенствата й. Споделяки кадри от 2011 година, Андреа всъщност качва две снимки, на които ясно личи, че талията й е значително смалена. Тя е публикувала два свои цветни кадъра, на които талията й е тънка и перфектна. В същото време обаче Андреа е качила същите тези две снимки, но в черно-бялата гама и на които тялото й все още не е обработено и се вижда, че всъщност талията й е много по-голяма.

Вижте сами:

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × two =