Внимавайте! Днес е Неверният петък!

zzzcheating-man

Днес е Неверният петък – денят, в който хората най-често се възползват от цялата суета около празниците, за да изневерят, сочи проучване, направено във Великобритания, пише “Дейли стар”.

Последният петък преди Коледа се превръща в идеалното извинение за неверните представители на двата пола, тъй като е най-популярният ден за служебни партита или предпразнични запои с приятели. Проучване, проведено сред 1000 регистрирани членове на сайта Illicit Encounters за запознанства на семейни хора, показва, че преди да се посветят на близките си по празниците, неверните половинки се възползват от последната работна седмица преди Коледа. Пикът на изневерите е в петъчния ден.

От анкетата става ясно, че 76 % от изневеряващите вече са сложили или ще сложат рога на половинките си през тази седмица. 64 % от анкетираните признават, че използват предпразничното време като прикритие за извънбрачните си афери. Внушителните 82 % от потребителите на сайта от мъжки пол разкриват, че харчат много повече пари за подаръци на любовниците си, отколкото за съпругите си.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − two =