Александър Сано на косъм от смъртта заради тежка челна катастрофа

Alexander-Sano1

Актьорът Александър Сано сподели, че заспал на сватбата с красивата си половинка Нели Атанасова.

Звездното събитие се състоя през 2014 година. „Помня всичко до 02:00 часа. След това отидох да сложа Ава да спи и заспах и аз. Гостите са си доизкарали супер и без мен. А съпругата ми, добре че е широко скроена и с чувство за хумор, та… то иначе как да се ожени за мен? Горко на хората, на които чувствата им се променят след поставяне на автограф в общината. Жена ми е най-хубавото нещо заедно с децата, което ми се е случвало в живота и си е все така. Даже май става по-добре”, коментира Сано.

Той все още не се е отказал да осинови дете, а дъщеря му Ава тръгва на училище тази година. „Последно ми каза, че иска да е дизайнер, но в Париж. Попитах я, защо не в Пазарджик, а тя ми отговори, че имала френска кръв, а пазарджишка не”, разказва актьорът пред списание LOVE style.

Той няма да забрави свой инцидент по време на снимките на филма „Кербала”, който тръгва по кината от 18 февруари. Още на първия снимачен ден изстрелял повече патрони, отколкото за цялата си казарма. „След един рикошет на гилза, в окото ми влезе много прах и 24 часа се молех да не се възпали, но ми мина като на куче”, коментира Александър Сано.

Актьорът се разминал и със смъртта на косъм, защото през 2007 година преживява много тежка челна катастрофа в борова гора до Бяла, Русенско. „Резултатът – една кола в моргата и натъртени ребра. Оттогава знам, че с леда шега не бива”, категоричен е Сано.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =