90-дневна диета – отслабнете бързо и завинаги

90-дневната диета е въведена от американски спортни доктори. Тя няма странични ефекти и природните терапевти я препоръчват. За 90 дни може да свалите 15-20 килограма и високото ви кръвно ще бъде излекувано. Освен това този режим гарантира, че след като изминат тези 90 дни, няма да си възвърнете килограмите.

Всеки ден закуската е една и съща – плодове. Може да изядете 2 ябълки или круши, праскови или шепа ягоди, боровинки, цариградско грозде и др. По време на диетата се редуват протеинов, зеленчуков, въглехидратен и плодов ден като редът не трябва да се сменя.

Ден 1: Протеинов ден

Обяд: 3 парченца сварено или печено месо. Ако не обичате месо или просто не искате в момента, може да го заместите с 3 яйца, пържени или варени, или сирене. Една филийка хляб е достатъчна, а салатата е в неограничени количества, но не трябва да съдържа олио. Сиренето и прясното мляко са препоръчителни само в този ден.

Вечеря: Трябва да е абсолютно същата като обяда.

Ден 2: Зеленчуков ден

Обяд: Може да ядете всякакви зеленчуци (боб, грах, моркови, картофи и т.н.). Те трябва да са сварени. Също така може да добавите всякакви кулинарни билки, подправки, сол, кетчуп или доматен сос. Отново само филийка хляб, а салатата може да е подправена за вкус.

Вечеря: Същата като обяда, само че в по-малко количество.

Ден 3: Въглехидратен ден

Обяд: Варени тестени изделия с подправки. Например пица с кетчуп, спагети със сос или всякакви други солени тестени изделия като грамажа им трябва да е колкото една нормална пица.

Вечеря: Две по-малки парчета кекс или сладолед и задължително черен шоколад.

Ден 4: Плодов ден

Обяд: Всякакви плодове в неограничено количество.

Вечеря: Всякакви плодове в неограничено количество.

Още полезна информация:

  • По време на диетата един ден в месеца трябва да е Воден ден – да пиете само вода. Той трябва да е след Плодовия ден, а след това отново продължавате с Протеиновия ден.
  • Може да консумирате кафе и чай в неограничено количество, но не трябва да добавяте захар или мляко.
  • След като спрете диетата, може да се храните нормално, но закуската трябва да е само от плодове в продължение на още 90 дни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 3 =