9 от най-странните неща правени от дърво!

Бръм-бръм! Много яка моторедка. Е това, че с нея по-далеч от печката надали ще стигнете, няма голямо значение. Поне гумите ? не са от дърво, че “ще запали асфалта”!

 

 

АЛОУ! Каменната ера ли е ?! Чувате ли меее ?!

 

 

Ало? Да, чуваме ви! Ама тук не е каменната ера! В дървената сме…Оф, затвори. Аман от тия дървари дето са писали телефонните указатели!

 

 

Е, тука вече запалихме гумите, образно казано. Всичко му е от дърво на това. Дори и резервоара. Сигурно ще стане добра факла от това чудовище, какво мислите? Но, ако трбва да сме честни, доста са си поиграли да го направят. Евала!

 

 

Само не мога да разбера, като шефа ти е такова дърво, че ти реже от заплатата като закъснееш малко… защо по дяволите си нагласяш часовника за 12:00? Другото ми е ясно.

 

 

Това, категорично, е нещо уникално! Да създадеш часовник с толкова много елементи и всичките от дърво! Проблемът е подобен на мотора по-горе, обаче… Ако сте с любим човек и времето тече по-бързо… дали ще се запалят зъбците? Времето лети… освен това и гори!

 

 

No comment, казано на чист български. Просто само и единствено – забележете, че дори и веригата е дървена. Мераклийска му работа!

 

 

Кой компютърен гений се събужда сутрин, вижда старата си кошница и казва “Това PC така сече, че ми иде да го нацепя на парчета! Жалко, че не е цялото от дърво… ЕВРИКА! Ще направим кошницата от дърво и ще ? спукам китарата!”

 

 

Като си говорим за китари… Ето го и нашето първо място! Може, според някои, музиката на музикантите ползващи тези инструменти, да е малко “дървена”, но почнат ли свирят… запалват сцената!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + sixteen =