8 топли и готини палта

Бившият модел и писател Джулия Рестойн-Ройтфелд изглежда доста шик с това тежко, кожено палто. Избери палто с колан на талията, за да акцентираш на извивките си. За да изглеждаш по-висока, заложи на палто, което достига до средата на бедрата.

 

Ако искаш да привлечеш погледите на останалите, вземи си дълго, цветно, кожено палто като на модела Роузи Хънтингтън-Уайтли. Нейното е с големи, кръгли копчета и къса яка. Оранжевото е много модерно този сезон, както и други земни цветова, като слива, кафява, зелено и ръждиво.

 

Кейт Мос ни демонстрира как едно дълго, кожено палто – истинско или имитация – е най-лесният начин да предадеш блясък на аутфита си. Палтото на Мос достига почти до коляното, но ти може да си вземеш и по-късо. Коженото палто се съчетава добре с почти всеки тоалет.

 

Това дълго палто в нюанс на камила, носено от Мисти Милър, я прави да изглежда висока, изправена и стилна. Колкото по-дълго е палтото, толкова по-топло ще ти бъде през зимата, така че избирай внимателно.

 

Тартанът също е много модерен, както ни показва моделът Флоренс Брус. Тези палта обаче трябва да се комбинират с неутрални цветове и възможно най-малко аксесоари.

 

Кейт изглежда просто ослепително в дългото си червено палто във военен стил. Цветът на монархията е достатъчен, за да направи това палто забележително, но скритите копчета и коланът го правят още по-приятно за окото.

 

С палто като на актрисата Лили Коул хем ще си модерна, хем ще си на топло. Това палто е в тъмно синьо, което е много предпочитано този сезон, както вече ви споменахме в Модни тенденции есен/зима 2012/2013.

 

Палтото-пелерина, носено от актрисата Зоуи Дешанел, също е модерно този сезон. Ще откриете тези палта в различни дължини, цветове и материи, но всички палта от този вид имат нещо общо – долната им част пада свободно, като пола. Това палто е много женствено и отива на всички типажи тяло!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + twenty =