8 от най-магнетично гадните манджи в България

 

Започваме класацията с именития Бански старец. Не защото е гаден или неприятен… а просто, защото е трудно да обясниш на чужденец, че в момента се храни с възрастен човек от Банско и това НЕ Е канибализъм. Макар, че може да се счита за хуманно… с тия пенсии живее ли се…

 

Невъзможно е да имаме класация и в нея да няма нашите любими лаещо-хартиени кебапчета! Любима отрова пълна с какви ли не гадости, но не и с месо, на поколения българи!

 

 

За къде бе боба?! С наденица при това! Възпят в не една и две песни, в игрални филми и какви ли още не форми на изкуство. Перефразирайки една голяма фраза – Никой не е по-голям от боба!

 

Е не, човек. Свински уши… ужас! А дали прасето си е чистило въпросните уши… можем само да гадаем!

 

 

Честно, голяма част от екипа не е много сигурна с какво е пълно това… ама някак си нямаме и желание да знаем. А вие?!

 

 

Какво the fuck е това желеподобно, натъпкано с карантии извращение на кулинарното изкуство?! Не знам, но ако ми дадат да го ям това, има шанс да емигрирам…

 

 

Вънка вие вук, тато мае пръжки с лук! Свински пръжки с лук. Калорична, кулинарна, зрително-вкусова и стомашна бомба!

 

 

Нищо и нивга не ще бутне шкембето от първото място! За чужденците – гаден бълвоч от карантии, черва и животински стомаси. За нас – лечебен елексир, лекуващ всичко от махмурлук, през битов алкохолизъм, до лумбаго и артрит. И както се пееше: “и шкембето, люто горещо, ми е най-любимото нещо!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × one =