7 храни за бързо сваляне на килограми

За да свалиш излишните килограми, не е достатъчно да правиш само Упражнения за тяло, а трябва да се храниш и здравословно. За целта трябва да се храниш с продукти, богати на протеини и фибри. Днес сме ти подготвили списък от седем храни, които ще ти помогнат по-бързо да изгориш мазнините.

 

1. Ябълки

Ябълките съдържат най-висок процент на пектин, който представлява разтворими фибри. В Бразилия е бил проведен експеримент, в който изследваните лица били разделени на две групи, и получавали едно и също количество калории с едно изключение – едната група изяждала по една ябълка преди всяко хранене. На края се оказало, че групата, която приемала ябълки, е отслабнала повече.

2. Чесън

Чесънът е една от най-бързо изгарящите мазнини храни. Той има анти-бактериален ефект, помага за намаляването на холестерола и нездравословните мазнини.

3. Домати

Диетата ти ще е много по-сполучлива, ако добавиш домати в менюто си. Не само, че са много добри в борбата с намаляването на теглото, но и намаляват риска от заболяване от рак.

4. Моркови

Добавянето на моркови към всяко хранене е много ефективен начин за сваляне на килограми. Морковите засищат бързо и не ти остава място да се тъпчеш с други неща.

5. Портокали

Портокалите са богати на витамин C, който бързо гори мазнините.

6. Манго

Мангото хем е богато на фибри, хем е ниско калорично.

7. Спанак

Всички знаем за Попай, който яде много спанак, за да бъде силен. Е, това не е просто измислица. Спанакът съдържа много желязо и също като доматите намаляват риска от рак.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + seventeen =