7 изненадващи факта за пениса

1. До 600 милиона сперматозоиди в спермата!

Обикновено семенната торбичка събира около 40 милиона сперматозоида, но ако си бил “на сухо” повече време, то може да се съберат до 600 милиона сперматозоида! Което прави моряците своеобразни шампиони в наличието на сперма.

2. Животното с най-голям пенис – син кит

Синият кит има най-голям пенис сред животните, а земеровката – най-малък. Къде се нарежда човекът? Добрата новина е, че мъжете са най-надарени от всичките ни братовчеди маймуните.

 

3. 70 % от хората са необрязани

Повечето пениси по съвета не са обрязани – скорошно проучване показва, че само 30 % от момчетата над 15 са обрязани, мнозинството от които са евреи и мюсюлмани.

 

4. Мъжете са роби на пенисите си

Сексуалната възбуда е неволна. Всъщност самото словосъчетание “сексуална възбуда” може току-що да те е възбудила. Обикновена тя възниква в симпатиковата нервна система, не в съзнанието.

 

5. Няма корелация между размера на пениса и краката или която и да е било друга част на тялото

В България средната дължина на еректиралия пенис е 15 см. Противно на всеобщата вяра, не може да предвидиш размера на пениса на един мъж, измервайки краката, пръстите или носа му. Скорошно проучване в Южна Корея доказва, че не съществува никаква корелация между размера на пениса и която и да е друга част от тялото на мъжа. Добрата новина тук е, че повечето жени не се интересуват от размера на пениса, а от този на портфейла… ъ-ъ-ъ на сърцето исках да кажа!

 

6. Повечето бозайници имат кост в пениса

Човекът няма кост в пениса си, но горилите и шимпанзетата имат! И въпреки че мъжът няма такава кост, той може да счупи пениса си по време на секс. Така че внимавайте!

 

7. Сините топки наистина съществуват

Задръстване на простата има, когато тестисите и простата са изпълнени с твърде много течност и мъжът не може да се облекчи. За щастие, вместо мъжът да прави нещо глупаво, може просто да вземе аспирин, студен душ или да си представи как баба и дядо правят секс!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 6 =