6 начина да носиш пола тип молив

Полите тип молив подчертават прекрасното ти тяло и те правят да изглеждаш по-висока..Тези поли отразяват самоувереността и женствеността ти и оссен това ти дават възможност да развихриш въображението си.  Ето и няколко предложения от нашия екип:

1. Поразителен дизайн

Забрави за сивото и черното, а потърси пола с цветни и атрактивни принтове. Съчетай цветната пола с изчистена блуза и токчета и добави няколко аксесоара. Тук може да избираш между цветя, абстрактни фигури, а ако се чувстваш привлечена от магията на джунглата може да пробваш и с пола в животински принтове.

 

2. Небрежен ханш

Намери хубав изрязан топ или пулове и го съчетай с пола тип молив с висока талия. Ако съчетанието е в подходящ, умерен нюанс, то ще бъдеш готова за всяко събитие.

 

3. Ярка елегантност

За класически вид съчетай полата си с ярка, хващаща окото, блуза, която да вкараш в полата. Завърши външния си вид с тънък колан и подходящи аксесоари.

 

4. Небрежен деним

Не само дънковите панталонки са модерни, дънковите поли тип молив също не остават по-назад. Можете да ги откриете по магазините в тъмен цвят, избелели или с най-различни принтове. Всяка хубава неофициална блуза би стояла добре с такава пола, но не забравяй да сложиш игриви бижута. Създай бляскав вид като за вечерно парти, като облечеш боди, високи токчета с каишки и блестящи бижута.

 

5. Ретро богиня

Ако си любителка на ретро стила, съчетай пола тип молив с висока талия с блуза с високо деколте, която да вкараш в полата. Омагьосай останалите като добавиш островърхи токчета, сели бижута и стилен колан. Може да добавиш и няколко модерни елемента, за да постигнеш невероятен ретро-модерен вид.

 

6. Пищност

Може да направиш невероятна комбинация като създадеш визията на изтънчена компютърна специалистка в металическа пол молив. Най-добрата комбинация е с елегантна блуза и токчета или стабилни платформи. Ако блузата или някой от аксесоарите ти съдържа малко блясък, съчетанието ти направо ще блести.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − seven =