4 опознавателни въпроса, които трябва да му зададеш

Има много въпроси, които трябва да зададеш на сладура, който си си набелязала, но тук ти подбрахме топ 4 на опознавателните въпроси, които можеш да му зададеш още в самото начало. Отговорите на тези въпроси ще ти позволят да прецениш за много кратък период предпочитанията на потенциалното гадже. Освен това в началото на опознаването е много важно да създадеш добра впечатление, а тези въпроси със сигурност ще го впечатлят.

1. Коя е най-добрата ти приятелка?

Един от първите ти въпроси може да е коя е жената, която той определя като най-близка. Отговорът ще ти даде ценно прозрение за това как той вижда жените, неговата чувствителност и качествата, които цени в една жена, макар и само на платонично ниво. Освен това ще може да прецениш дали има някакви скрити чувства към тази дама. Ако най-добрата му приятелка е негова роднина, като например сестра или майка, може да си направиш някои други изводи относно семейството му и това дали мнението на майка му за теб ще му повлияе.

2. С кои неща от твоя живот си най-горд?

Ако го попиташ това, ще разбереш какво смята за важно, и може да придобиеш представа дали ще се впишеш в живота му. Ако той изреди атлетичните си постижения, образованието си или повишение в работата си, може да си направиш извод, че цени физическите си атрибути, и че е човек, който постига резултати. Ако ти отговори по начин, който е по-неопределен, като например това, че е останал верен на себе си, и винаги се стреми да бъде честен, може да бъде знак, че е по-заинтересован от вътрешното си развитие, отколкото от точно определени цели. Разбира се, нито един отговор няма да го опише напълно, но поне ще ти даде бегла идея.

3. Кой екстремен спорт би пробвал?

Този въпрос ще ти подскаже склонността му към поемане на рискове и дали е приключенски настроен. Ако не може да ти отговори, или просто идеята за екстремен спорт го отегчава, може да означава, че или не се интересува от този вид дейности, или просто не е такъв мъж, който да действа спонтанно.

4. Какво животно щеше да бъде, ако не беше човек?

Този въпрос може да изглежда странен и не на място, но всъщност може да бъде ефективен начин да разбереш как той гледа на природата, на светът около него и на него самия. Вероятно никой до сега не му е задавал такъв въпрос, което ще го принуди да даде спонтанен отговор, и така ще разбереш още повече за личността му. Ако той си се представя като лъв или тигър или някакъв друг хищник, може да означава, че гледа на себе си като силен и могъщ, човекът, който винаги преследва мечтите си. Ако каже, че би бил птица или друго животно, което може да лети, може да бъде индикатор, че желае свобода и приключения. Не забравяй, че отговорът му няма да разкрие абсолютно всичко за личността му, затова не трябва да си правиш крайни заключения. Но все пак ще ти дадат поне малка представа за това що за човек е той.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 12 =