13 анимационни герои, които определено имат психични проблеми

Тези двамата са си достатъчно глупави и без психични отклонения, и тъй като трудно можем да определин тъпотата, за ментален проблем, то ние трудно бихме ги поставили по напред в класацията. Но все пак, всяка класация има нужда от своя пръв. Обикновено първи са сапьорите и глупавите. Вие определете тия две тъпи кучета, къде се намират!

 

 

След смъртта на създателя си Д. Хенсън, Кърмит е изпаднал в дълбока форма на депресия, включваща рев и излагация пред половината свят, чрез клипове “случайно” качени в youtube. Абе депресарска му работа.

 

Кажете “Н”, кажете “Е”, кажете … абе кажете: “Ненормално е това пиле!” и няма да сбъркате. Определено му има нещо.

 

 

Когато принадлежиш на биологичния вид на обувките, въобще не е проблем, че си избушен и че си redneck!

 

 

Ето това е едно нарцистично момченце! Под големите мускули, тъмните очила и фйешън прическата сигурно се крие едно малко и разплакано човече с малък пенис!

 

И понеже не сме много сигурни кой от тия двамата е по-откачен, пък и защото заедно са неделимо шантави – ето ви маниакално-невротичния малък гений Декстър и ненормалната му сестра Диди, която има манията да натиска бутони, които обикновено водят до разруха на половината свят или най-малко на декстъровата психика…

 

 

На въпроса “Какво му е на Пикачу?”, бих отговорил: “Какво ли му е на жълтеникаво-сладникъв животински представител, биещ ток и тъп до мозъка на лигавите си кости?”. Може да се използва като инквизитор – хем ще ви бие ток, хем ще искате да умрете по-бързо да не му гледате тъпата мутра!

 

 

Ония двамата ненормалници Плуто и Попай накараха тая да се почуства толкова специална, че да си повярва, че става за нещо Какво толкова и намираха на тая и ние НеЗнаем. Може би понеже е единствената женска героиня във филмчето, знае ли човек…

 

 

Хоумър Симпсън има един-единствен много малък проблем. Намира се в голямата кухина между ушите му!

 

 

Този екземпляр на име Питър Грифин има проблем подобен на горепосочения герой. С едната разлика, че при този, находящ се на номер 4 в нашата класация, рисуван психопат – обикновено ядовете са далеч повече и честно ми е чудно как в толкова малък мозък се събира шизофрения, маниакалност, невроза, психоза, мимоза и други такива НеЗнайни работи!

 

Шаги от “Скуби Ду” е снимката срещу израза “страхова невроза” в речника. Ако поне можеше да запомни, че всеки път чудовището в сериите е маскиран човек, може би щеше да изглежда по-нормален… Шаги, не можем да подминем и самия Скуби. За него имаме един-единствен израз: “Скуби сам по себе си е проблем”. Това може би е допълнителен прът в “колелото на нормалността” на Шаги!

 

 

На второ място днес, слагаме Капитан Планета, който може и да е достатъчно силен да громи всички лоши, навсякъде по планетата, но тъй като има проблем с боклуците /съвсем буквално/ може лесно да бъде надвит от изхвърлена консервена кутия!

 

Честно казано за Таз нямаме какво да кажем. Просто знаем, че трябва да е лидер на класацията ни и не смятаме, че трябва да имаме сериозни аргументи. Просто физиономията му е повече от достатъчна!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =