12-те най-лоши родители, които (не) можете да си представите!

Стартираме, съвсем разбираемо, тази класация с Бритни Спиърс. Друго не е нужно да се казва!

 

 

Как, бога ми, как може да си позволиш да те мързи да буташ количката на детето си и да си позволиш да си качиш на някоя от тия “адски машини”, които са достатъчно опасни дори и да ги караш с две ръце… и след малко “Вижте, мога и без ръце”!

 

 

Отново на път… Къде ли ще го отведе вятъра този път?

 

 

Касетката изглежда удобна, ако не друго…

 

 

“Е, какво пък… Детегледачката е болна, мъжа е на работа, комшийката има склероза и ще забрави къде го е сложила… Все пак не съм, чак толкова лош родител… май…”

 

 

Тези, отвратителни родители, поне са сложили патето на детето. Само не разбрах, защо са го обесили като в коубойски филм, но нищо, то детето така се е “привързало” към стената, че надали може да си завърти главата и да види бездиханния труп на любимата си играчка. Въпреки всичко – бонус точка за креативност!

 

 

Бащата: “Детето ми ще става пожарникар!” А детето: “Само да докопам тая брадва и ще ти счупя главата!”

 

 

“Сега идвам скъпа, само да стопля вечерята!”

 

 

Кофти е да си сложиш детето в клетка… но ако му сложиш другарче да си правят компания… вече не е, чак толкова страшно!

 

 

“А така, на тати детето! Дай още един гълток и те пускам да си играеш на двора!”

 

 

Това бебе е по-еволюирало от горното. Открило е, че да ПИЕШ бирата е по-приятно, отколкото да ПОМАГАШ на друг да я пие. Само така, млади момко, само така. Ако продължаваш все така ще имаш свободен достъп до редакцията на НеЗнам.БГ!

 

 

Категоричният номер едно. Като във вицът, в който излязъл канибал на терасата си и крешял, че му се родило дете. Чул го комшия и поздравил и казал на радостния татко, че трябва да почерпи. При което, той отговаря “Да бе, ще черпя, сам ще си го изям!”. Току-що открихме, че някои вицове не са съвсем неоснователно измислени!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + 7 =