12 странни рентгенови снимки

 

Най-голямото предизвикателство е било да се извади пистолетът без да гръмне. Пациентката е била под упойка, когато са й сложили бронирана жилетка, като предпазно средство в случай, че при изваждането на пистолета, той гръмне.

Когато извадили предмета от тялото на жената, имало лек момент на разочарование – това всъщност било запалка във формата на пистолет. В това всъщност има логика, тъй като, ако се загледате в рентгеновата снимка, ще забележите и стъклена лула за крек.

 

Тази удивителна снимка принадлежи на млад щастливец, който оцелява след като нож случайно се забива дълбоко в лицето му. Острието на ножа порязва само лявата му буза, точно под окото, под такъв ъгъл, че не успява да засегне мозъкът му. Докторите са успели да извадят ножа успешно и 13-годишното момче бързо се е възстановило.

 

Разтревожена дама е използвала метален детектор, за да намери изчезнал диамантен пръстен, и го открива в три месечното си куче. Собственичката се усъмнила, че кучето може да е задигнало семейната ценност от масичката, и веднага го сканирала, за да се увери. Кучето е било заведено веднага при ветеринарен лекар, за да бъде оперирано и да бъде отстранен 100 годишният диамантен пръстен от тялото му, който можел да го убие.

В Аризона един пациент в зъболекарския кабинет видял Исус на рентгенова снимка. Зъболекарят и персоналът потвърдили, че снимката съдържа образ, който много прилича на Христос.

Не използвайте ножиците вместо клечки за зъби!

Операция за 1 000 евро е направена на куче, за да се отстрани гумено пате, 18 месеца след като то изчезва от банята. Когато закарва кучето си на ветеринарен лекар, и разбира каква е причината за болестта на домашния му любимец, той остава изумен. Истината излиза наяве, едва след като виждат ясните очертания на гуменото пате на рентгеновата снимка. Едва тогава собственикът се сеща как през 2008 година кучето е взело от банята гуменото патенце.

Странна секс играчка.

42 игли за шиене са намерени в тялото на 2-годишно момче от Бразилия. Оказало се, че иглите са били вкарани в него заради ритуал по черна магия.

Снимката показва 18-инчова бургия в черепа на млад мъж. Строителният работник пада от стълба по време на работата си и се презимява върху бургията, която е използвал на строителната площадка.

Тове е снимка на 19 годишен китаец и неговото дистанционно. В момента момчето се възстановява, въпреки че лекарите са били изгубили надежда за здравето му.

Тези хирургически ножици се намирали в коремната област на 69-годишна жена от Сидни, Австралия. Жената била претърпяла операция на корема, но продължавала да изпитва усилена болка. След като настояла за рентгенова снимка, 18 месеца след операцията, тя открила ножиците в тялото си.

Лий страдал от ужасно главоболие в продължение на 4 години. Тогава докторите открили острие от нож в черепа му. Някакви хора ограбили и наръгали 37-годишният мъж, когато работел като шофьор на такси. Ножът, който използвали, се счупил и останал закрепен и скрит между черепа и ухото на мъжа. Лий не знаел за острието преди да се оплаче от продължителното главоболие. Говорителят на болница в Китай казва: “Лий дойде при нас с дълга история за суровата болка в главата си и необяснимо кървене от устата и ушите. Когато сканирахме главата му, разбрахме къде е проблемът. Това, което е удивително, е, че той е живял цели четири години с острието в главата си. Виждали сме игли и малки предмети, но никога не сме виждали нещо с толкова големи размери”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =