12 странни близалки

Това е близалка с вкус на текила, която съдържа истински червей за ядене! Това е вкусна захарна версия на алкохолната напитка Мезкал, с червей на дъното на бутилката! Червят вътре е специално хранен, така че да става за консумиране от хора, и е държан на диета от зърнени храни и свежи зеленчуци. Така освен че е сладка, близалката е и много хранителна. И така – осмеляваш ли се да я ближеш?

 

 

Близалка във формата на пиле! Но не се притеснявай, вкусът й е на портокал.

 

Тези близалки са с три вкуса – барбекю, мед и клен и дават възможност на вкусовите ти рецептори да се насладят на твърда близалка, в която е изпълнена с истински бекон.

 

Близалка и дегизировка – 2 в 1!

 

Странна близалка във формата на кост.

 

Много хора дъвчат моливите си, когато скучаят или са нервни. Но моливите имат вкус на дърво или гума. Близалките-моливи те снабдяват със сладък вкус, когато не пишеш.

 

Създателят на тази близалка-пай е искал да измисли начин, по който да яде пай през деня, но да не чувства вина. Основното оплакване на създателя било, че след като изяжда цял пай, после се чувства виновен, заради голямото количество калории, което е поел. Вместо това решава да създаде тези малки близалки, които са с външния вид и вкуса на пай. Тези малки вкусотии съдържат 50 калории, така че спокойно може да се похапват през целия ден!

 

Проблемът на лекарствата за деца е, че са скучни и имат ужасен вкус. Затова хитри умове измислиха как да превръщат лекарствата в близалки!

 

 

Ето и още един начин за рекламиране на различни марки – близалки! Найк, Пума и Мерцедес са само от малка част от много фирми, които са избрали този начин за реклама.

 

Близалки-пица. Още един иновативен начин за приемане на малко калории между храненията.

 

“Хотликс” е фирмата, която за пръв път слага истински насекоми, подходящи за ядене, в близалките. Странно как подомна фирма не е фалирала за вече 20 години…

 

Близалка, която топиш в кисел сос, намиращ се в “тоалетна чиния”… Някой да е чувал за по-абсурдно нещо?!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − three =