12 от най-креативните автобусни реклами

Виждам те, гледам те! Автобусът “Биг Брадър” поставяме днес на 12 позиция!

 

Щрак! Това е едно иновативно решение за реклама, какво ще кажете? Хем си е гума и се движи, хем снима! По този начин не е нужно да си носите камерите, когато сте на екскурзия с този автобус… Креативно е определено.

 

 

Всички на борда на новият ни самолет… ъъъ… автобус исках да кажа! Под седалките си ще откриете спасителни жилетки, ако катастрофираме … в езеро… Кислородните маски се намират над главата ви, изходите са обозначени с зелен маркер! Приятен полет… ъъъ… път на всички!

 

 

“НЕ СКАЧАЙ!” Интересно послание за тавана на автобус. Смятам, че ако изляза на терасата си и видя такова нещо на автобуса така ще се смея, че има шанс да тупна на покрива на това креативно чудовище!

 

 

По-екологично гориво от това, здраве му кажи! Само не знам на какъв период му сменят батериите на това, дали наистина издържа повече от обикновенните батерии, можем само да гадаем!

 

 

Сексуален тормоз от където и да го гледаш! Ето това е една сексистка реклама… но си е доста забавно, не можем да отречем.

 

 

Кофти работа. Да закъсняваш за работа и автобусните врати да се затворят не под носа ти…а зад него, доста зад него! Ето това е една модерна гилотина!

 

 

Трябва да ви признаем, че тази автобусна реклама е толкова реалистична, че трябваше да се вторачим дълго и предълго в нея, за да сме сигурни, че това не е случайно залепнал за стъклото стопаджия!

 

 

Кофти професия е това да разхождаш кучета, особено кучета, влюбени в точно тази храна за кучета!

 

 

По-големи вреди от тютюнопушенето надали бихме могли да ви покажем! Да пушиш като комин е едно, но като ауспух – съвсем друго!

 

 

На второ място днес – тази огромна змия смачваща автобус! Като се замислим, обаче надали точно огромна, аграсивна змия е подходяща реклама за зоопарк… някак си посланието е – или елате при нас или ще ви смачкаме!

 

 

Първото място днес… е просто уникално! Не можем да измислим нито един хаплив коментар във връзка с тази реклама. Просто е уникално! Евалата и честито първо място!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 4 =