11 съвета за свалките (само за мъже)

1. Знай какво искаш и какво е разумно да очакваш. Много мъже флиртуват с жени основно, за да получат секс. Но ако оставиш това на страна, и флиртуваш, само за да си дружелюбен, пред теб ще се отворят различни възможности. Момичето от среща може да се окаже жената, която винаги си търсел, или пък да ти стане добра приятелка и да те запознае с други момичета. Оставяй си отворени вратички.

2. Увери се, че косата ти е чиста, а дъхът ти и тялото ти миришат свежо. Не е нужно да се окъпваш с афтър-шейв, просто се грижи за личната си хигиена. Нечистоплътните хора се озовават при себеподобни. Ако това те устройва – добре, но, ако търсиш нещо по-различно…

3. На готините хора им връзват. Хора обичат да се навъртат около харизматични личности, защото разпространяват приятните чувства. Бъди в правилното настроение за флирт и давай смело напред. Освен това трябва да се харесваш, за да те харесват и другите.

4. Когато купуваш на дамата питие, купуваш само това! Не очаквай, че ще ти падне в краката. Понякога е приятно да изпратиш на момичето питие, да видиш дали ще го получи и да й се усмихнеш. След това отместваш погледа, а по-късно й хвърляш по едно око, за да й покажеш, че проявяваш интерес. Не се опитвай да я напиеш. Все пак не предпочиташ ли да знаеш, че е с теб, защото те харесва, а не защото е пияна? И си помисли хубаво, ако смяташ. че ТРЯБВА да й купиш питие, за да я впечатлиш.

5. Не си прави обиколи из групичка жени. Никоя мацка не иска да се чувства като втората желана. Въздържай се от това да преследваш жени една след друга от една и съща компания. Ще изглеждаш като пълен загубеняк и жените ще си помислят, че си отчаян. Дори и да си, никога не го показвай!

6. Съсредоточи се върху разговора, а не върху уреждането на среща. Повечето жени ще искат да узнаят що за човек си, преди да излезнат с теб. Също така не е лошо да се постараеш и ти да я опознаеш преди да я поканиш да се видите.

7. Прави искрени комплименти. Няма нищо по-лошо от заучените, изтъркани комплименти. Всеки има хубави черти. Намери нещо прекрасно у дамата срещу теб и й направи искрен комплимент.

8. Дръж ръцете си далеч и уважавай пространството й. Има някои хора, които много нарушават личното пространство на останалите. Дори когато просто разговарят с някого, те се приближават твърде близо. Някои жени нямат нищо против непознати да ги докосват леко, но други направо ненавиждат това. Уважавай личното й пространство докато я опознаеш. Може да тестваш личното й пространство като се доближиш до нея, проследиш й реакциите, а после отново се отдръпнеш назад, за да предотвратиш заплахата.

9. Ако й искаш номера, увери се, че ще го използваш. Да се срещаш с нови хора и да флиртуваш с тях, НЕ е просто игра, а осъществяване на нови връзки и удоволствие. Ако не възнамеряваш да й се обадиш, по-добре не й искай номера. Няма нищо по-лошо от това да си дадеш номера на непознат, да чакаш с дни да ти се обади, а той да не го направи.

10. Имай самоуважение. Жените си падат по мъже, които са мааалко недостижими. Не се колебай, не се унижавай и не изглеждай отчаян.

11. Бъди себе си. Няма смисъл да играеш роля, която си мислиш, че би се харесала някому, защото ще бъдеш хваната рано или късно.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + three =