11 съвета за свалките (само за жени)

1. Давай ясни сигнали. Общоизвестен факт е, че мъжете не разчитат правилно женските сигнали. Знай какво искаш и когато флиртуваш, увери се, че сигналите, които изпращаш, са ясни и изразяват желанията ти. Не е честно да флиртуваш с някого само за кефа – освен ако и той не го прави поради същата причина.

Флиртуването за забавление е подходящо, само когато се познаваш добре с човека отсреща. Ако наистина искаш да флиртуваш с някого, увери се, че знаеш как да разделиш сексуалните сигнали от сигналите тип “Здрасти, аз съм дружелюбна”.

 

2. На готините хора им връзват. Хора обичат да се навъртат около харизматични личности, защото разпространяват приятните чувства. Бъди в правилното настроение за флирт и давай смело напред. Освен това трябва да се харесваш, за да те харесват и другите.

3. Носи нещо, с което ще си лесно забележима. Ако искаш някой да те заговори, облечи или носи нещо със себе си, което грабва окото. Така на мъжете ще им е много по-лесно да измислят как да те заговорят.

4. Отдели се от приятелите си. Ако си с цялата тайфа или дори само една приятелка, увери се, че си достатъчно самостоятелна, за да бъдеш заговорена. Никой мъж не иска да бъде отхвърлен пред публика, а и може да не иска да те доближи, ако си “защитена” от цяло стадо други жени.

5. Провери гласа си. Гласът ти звучи като зъболекарската машинка или привлича хората, както песента на славея?

6. Ако не си заинтересована, бъди учтива, когато отхвърляш мъжа. “Чупката, кретен” не е най-подходящият начин да кажеш “Не” на някого. Понякога мъжете са много непохватни докато флиртуват. Ако не си заинтересована, бъди ясна и възпитана. Обикновено е доста трудно да събереш кураж и да отидеш при непознато момиче. Откажи му по начинът, по който би искала да ти откажат на теб. Ако си сигурна, че той не е за теб, може да кажеш нещо от рода на: “Сигурна съм, че ще намериш някоя, която е точно за теб, но мисля, че това не съм аз.” Запомни, че дори и да не е за теб, той може да се окаже много добър приятел или пък да имаш някакви други облаги от него.

7. Бъди интересна като си заинтересована. Спри да говориш за себе си и му задавай въпроси, които изискват отворени отговори. Всички хора обичат да говорят за себе си, затова, когато някой започне да говори за теб, ти се чувстваш поласкана. Когато говорите за него, той ще разбере, че искаш да знаеш нещо повечко за него преди да си размените номерата или да си уговорите среща.

8. Питай го какво обича да прави. Обикновено мъжете и жените разбират различно въпроса “С какво се занимаваш?”. Повечето мъже си мислят, че жените задават този въпрос, за да разберат колко пари изкарва. Освен това не всеки има възможността да се занимава с това, което обича и това може да развали настроението на някои хора. Мъжете са по-ориентирани към дейностите, докато жените обичат повече да говорят за емоции. Когато питаш човека отсреща какво обича да прави, може да разбереш повече личността му.

 

9. Ако му даваш номера си, дай истинския си. Доста гадничко е да събираш смелост няколко дни да набереш някого, а после да се окаже, че това е номерът на местният китайски ресторант.

10. Направи първата крачка. 95 % от мъжете признават, че биха се зарадвали, ако жената ги заговори първа. Ако жените искат равенство, то това е справедливо. Освен това така ще разбереш какво му е на мъжа, когато прави първата крачка.

11. Бъди себе си. Няма смисъл да играеш роля, която си мислиш, че би се харесала някому, защото ще бъдеш хваната рано или късно.

Каквото и да правиш, екипът на НеЗнам.БГ ти пожелава успех и дано съумееш да намериш идеалния човек за теб!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 5 =