10-те най-зле фризирани чалга певици

Вдъхновени от класацията 10 зле гримирани чалга певици, решихме да направим и за най-зле фризираните чалга певачки. Enjoy!

 

 

10. Започваме класацията с Десислава, Деси Слава, Десс или както и да е името й и нейната видимо доста изтощена, суха, аматьорски фризирана косица.

 

9. И като заговорихме за сухи коси…

 

8. Вечната двойка на поп-фолк! Само че сега няма да обсъждаме Коцето и неговите предимства, а ще се спрем на косата на Райна. Една от безброй многото диви на поп-фолк, пиленцето Райна има иначе дълга и красива коса, но тук стилистът й явно е решил да я съсипе, правейки и безумни плитчици.

 

7. Ох, добре че има мина модата на тези вафлички, пресички и т.н.! Обаче баба Глория тук е вкарала и малко разнообразие – два руси кичура от двете й страни! Красота!

 

6. Ама чакайте малко – нали това е класация за най-зле фризираните чалга певици, какво е това момче тук?!? Аааа, това не е момче, а самата Николета Лозанова/Божинова/Никол/Общата и т.н.

 

5. Макар че вече не е първа младост, Софка също има какво да покаже на младите си колежки, когато става въпрос за прически!

 

4. Ако скинарите видят тази снимка на Галена-прехвалена, ще настъпят масови безредици!

 

3. И бронзовия медал в нашата класация взима Андреа! Ъ-ъ-ъ Азис! С дълга, накъдрена, боядисана няколко пъти коса и то само от едната страна! Истински шедьовър!

 

2. Може и да е малко стара тази снимка на Емилия, но прическата е достатъчно фрапираща, та да вземе сребърният медал!

 

1. И на първо място в класация на най-зле фризираните певачки поставяме Камелия и нейните моцове, охлюви или с една дума странното нещо на главата й!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =