10 странни приложения на секс кукла

1. Сал

Австралийската полиция и Службата по бързо реагиране получават обаждане за спасяване на мъж и жена, и двамата на 19, които са решили да използват надуваеми секс кукли, за да преплуват набъбнала от наводненията река. Жената губи своята кукла и се вкопчва за една дърво до пристигането на спасителния екип. Инцидентът предизвика предупреждение от страна на полицията, което гласи, че секс играчките не са плавателни устройства.

 

2. Дреха

Немски художник рециклира непотребни секс кукли и ги превръща в дъждобрани.

 

3. Предотвратяване на сифилис през Втората световна война

През Втората световна война войниците на Хитлер често са прихващали полово предавани болести, особено сифилис, от френски проститутки, които посещавали. Затова Хитлер разрешава използването на секс куклите. Куклите били надуваеми, руси, със сини очи и можели да се побират в раниците на войниците. За съжаление, скоро войниците отказали да носят куклите със себе си, защото се страхували, че ако го заловят врагове, ще разберат за малката им тайна.

 

4. Филмова звезда

Във филмът “Lars And The Real Girl” млад мъж с халюцинации започва необичайна връзка с кукла, която купува от Интернет.

 

5. Скайдайвинг партньор

Дори има и видео, което може да видите тук: http://www.ebaumsworld.com/video/watch/81442911/?lt=em

 

6. Част от празненство по случай Денят на бащата

Литовци празнуват Денят на бащата като правят състезание със салове… от секс кукли. Над 200 мъже се включват в състезанието, но само 20 успяват да завършат.

 

7. Като пасажер

В някои страни на магистралата има ленти, които може да се използват, само ако в колата има двама или повече човека. Много хора използват секс кукли като втори пасажер.

 

8. Да пазиш кучето си далеч от крака си

Ако кучето ти се опитва да оправи крака ти, това е решението. Надуваемите кукли за кучета позволяват на кучетата да си направят кефа, оставяйки теб и мебелите ти на мира.

 

9. За реклама

Турска ПР фирма прави реклама за Харли Дейвидсън, която гласи “Нищо не може да замени истинската. Използвайте оригинални части на Харли Дейвидсън.”

 

10. Да създадеш най-голямата колекция

Боб и Лизи, английска двойка, са собствениците на най-голямата колекция на секс кукли. Двойката има повече от 240 секс кукли, но съобщават, че не ги използват за доставяне на сексуално удоволствие. Те просто живеят с куклите, виждайки ги като членове на семейството. Колекцията им се оценява на повече от 150 000 долара.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 3 =