10 секси жени 40+

Когато ви показахме 10 секси жени, ви дадохме обещание, че това няма да е единствената класация по рода си, и го спазихме! ; )

Хали Бери

42 годишната Хали краси доста филми в доста секси роли, които няма да споменавам тук. Омъжвала се е два пъти и се е развеждала два пъти. Сега има връзка с мъж, който е 10 години по-млад от нея, и е баща на детето й. Казва, че е доста щастлива и планува второ дете.

Елизабет Хърли

Елизабет, която е на 43, е по-известна с това, че е излизала с Хю Грант, но все пак си е доста секси, така че заслужено влиза в класацията ни!

 

Моника Белучи

Невероятно сексапилната Моника Белучи! Кой да предположи, че е на 44! За съжаление на мъжката аудитория, тя е щастливо омъжена…

Шарън Стоун

Шарън Стоун може и да е на 50, но все още изглежда ослепително! Доста често е споменавала, че е бисексуална, а в момента е разведена и необвързана.

 

Тери Хачър

Най-отчаяната, но и най-красивата съпруга! Всъщност 43 годишната Тери в момента е разведена.

 

Ел Макферсън

44 годишната Ел не случайно притежава прякора Тялото. В момента се занимава с бизнес и е необвързана!

 

Ким Катрал

Можете ли да повярвате, че Ким е на 52?! Омъжвала се е два пъти, а в момента е необвързана. Известна е най-вече с ролята си във фила “Сексът и града” и книгата, която е написала, за оргазмите и бившия си съпруг.

 

Кайли Миноуг

Кайли е вече на 40, а все още не е намерила г-н Перфектния!

 

Мишел Пфайфър

Мишел, 50 годишна, е най-известна с ролята си на Жената котка. Омъжвала се е два пъти и все още е омъжена за втория си съпруг.

 

Памела Андерсън

41 годишната Пам е най-известна с ролята си на Сиджей в “Спасители на плажа”, зайче от Плейбой и връзката си с Томи Лий. А съвсем наскоро беше и във Вип Брадър 2013!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × two =