10 първи снимки на Бойко Борисов

1. Тази класация определено започва обещаващо. Обещаваме да ви покажем 10-те най-култови снимки на Бойко Борисов. Ние обикновено правим класации, т.е. се опитваме инфантилно да редим кое е по-по-най или в нашия случай “най-най”, но при Бойко това не върви. Както гласеше един прословут виц – “Всеки тестис на Бойко Борисов е по-голям от другия”. Така е и със снимките му. Тук няма първо място… има 10 първи места. Така започваме с Бойко Борисов, който позира рекламирайки “Adidas”. Лошото е, че Бойко нещо го стяга шапката май!

 

 

1. Старите хора на село казват “Гърди мъжки, пълни с въшки”. Обаче понеже Бойко е много повече от мъж в неговите гърди няма въшки… големината им му позволява да си развъжда лъвове! Пък и той си е един балкански лъв! И така лафа стана “Гърди Бойкове, пълни със лъвове!”

 

1. Как от парламентарната група на ГЕРБ не са попаднали по-рано на тази снимка! Ако бяха, вече да са инициирали закон за ГЕРБ-а и да са направили ГЕРБ-а на републиката да е нещо такова – Неговото лице, пазено от лъвове, с корона отгоре! Тогава чак царят би му завидял.

 

1. Ах, този поглед в стил дебело дете във фабрика за шоколадови яйца. Дали не отговаря на мисъл от рода на – “Бият Станишев?! Къде, къде, къде?!?!? ИДВАМ ВЕДНАГА С ХЕЛИКОПТЕРА!”

 

1. Бицепси, бицепси, бицепси и тук-там малко трицепси. Тук бащата на нацията е като в онзи стар милиционерски виц, в който шефът разправял на новите милиционери, че не може да имат само тук, посочвайки левия си бицепс, трябва и тук, казал той бавно, преминавайки с пръст покрай челото си, но подминавайки го, и спирайки се на десния си бицепс.

 

1. Тук отново ставаме свидетели на стилизирано модно престъпление в стил “Италиански бос на мафията, но с вид на тенисист”. Черен шлифер, под който намираме черно палто, под което се ситуира черен пуловер, черни дънки и, разбира се, черен колан (то какъв друг?!). Този етюд на “Багри в черно” разнообразяваме с лента за глава купена от “Илиянци” и воала! – имаме си министър-председател!

 

1. Ваш си е, ваш. Вие си го избрахте.

 

1. “Ех! Заради тоя дето ми се пречкаше не можах да вкарам гол за “Бистришките тигри”! Сега ще кажа на момчетата от НСО да го думнат!”.

 

1. Батман не се завръща, защото той никога не си е тръгвал.

 

1. Ех, разбира се, къде без Бай Тошо… Мхм… Чакай малко! Този исполин зад бившия първи не е ли настоящият първи? Явно бързо схваща момчето! Извод – следете бодигардовете на Борисов днес, защото те ще ви управляват утре!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =