10 от най-странните ТОАЛЕТНИ ЧИНИИ… ъъъ… какво?!

10. Можем да кажем само едно – щом това ни е номер 10, вие представяте ли си натам какво следва?! Направо сме се наакали с тази класация…

9-то място за тази аристократична тоалетна. Само ще попитаме – дървениците проблем ли са?!

 

 

Добре… кой човек се събужда сутринта след Коледа с лют махмурлук и решава, че … Дядо Коледа е виновен за пиянството му и решава да си му го върне… по най-гадния възможен начин! Горкият жълтобрад… ъъъ… белобрад старец!

 

 

Толкова много работи можем да кажем за това извращение на тоалетното изкуство, че чак свят ни се завива. Затова ще постъпим интелигентно като българи и само ще попитаме създателя на това: “Абе, ти нормален ли си, бе?!”

 

 

Е… Какво the fuck е това устато чудовище?! И какво, за Бога, прави в тоалетната?! Това ли е лошия Торбалан, който вместо да се крие под кревата се храни с човешки екскременти?!

 

 

Бихме попитали, какво е чувството да седиш върху тази зъбата тоалетна чиния, но гледайки кръвожадния ? поглед, както и кръвта по “устата ?”, смятаме, че надали има жив човек използвал я да разкаже… Можем само да гадаем и със затаен дъх да чакаме следващото престъпление на тоалетната-стръвница! Очаквайте продуцентите на “Пришълеца срещу Хищника” да реализират филмов продукт на ужасите с главен герой тази тоалетна!

 

 

Собственикът на това определено има разстроен стомах… че и психика…

 

 

Ето това е едно нечовешки ефективно лечение срещу простата! Не само, че няма да ти е трудно да пикаеш, но и на тази височина думата “запек” губи смисъла си… все пак си е страшничко!

 

 

На втора позиция днес поставяме този извратена дамска тоалетна… Просто не можем да ги коментираме двойката влюбени… Нищо, ние сме старомодни. Забавлявайте се младежи!

 

 

Определено трябва да си мислиш за даден човек, за да използваш тази тоалетна по предназначение. От скромният ни екип, може да стартира предложението повсеместно да създаваме такива тоалетни, но с образите на политици, депутати и т.н. Поне някак да им го върнем!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × five =