10 от най-отвратителните фотошоп грешки

Представяме ви с гордост – МАГИЧЕСКИЯТ ШКАФ! Мислите си, че сте виждали да излизат зайци от цилиндър? Щом този шкаф може да има крак на толкова неочаквано място и въпреки това да седи нормално… значи представяте ли си на какви други чудеса е способен? Спокойно може да наблюдавате някое от представленията: “Слон излиза от шкаф”, “Шкаф изяжда Статуята на свободата” или любимото ми “Шкафът вседеход – специално шоу от Марс!”

 

Оп, чакай малко! Разбирам това да е някакъв футболен мач за хора с увреждания или ветерани от войната, та да липсва някой друг крайник. Ама, как така има и крака без собственици или гръб без тяло ?! А ние си мислехме, че Стоичков и Марадона са футболни магьосници… само да ги видят тия и всички носители на “Златна обувка” ще се свият, плачейки в креватите си. Лузъри!

 

 

Сега вече разбирам именития лаф на Пената, че нашите фенове си имат собствени привърженици… Е, как да не си им фен на тия мултиплицирали се, само заради удоволствието да наблюдават по детайлно мача, хора! Все пак 6 очи са повече от 2, казал лудият гений, експериментиращ с генетиката…

 

Ъъъ… К’во?!

 

Този талибански изглеждащ чистофайник дали е расъл в Чернобил, или просто майка му е октопод?

 

Тя: “Мамо, мамо, виж ме, аз съм на корицата!”. Майката: “Дъще, а къде ти е устата, за Бога?!”. Пак Тя: “Упс… явно съм я забравила при редактора… ъъм… обсъждахме… ъъъ…кариерата ми… ъъъ… и той остана доста доволен от уменията ми и от … ъъъ… интервюто…!”

 

 

Все сме чували за тънка талия, все сме виждали моделски диети, ама това или е дъщеря на извънземно, или фотошоп “художникът” е “рисувал” с четка, завряна в не особено лицеприятно отверстие…

 

 

“Нашата агенция продава най-добрите апартаменти! Можете да купите имот на Витошка, в Бояна, в Драгалевци и … в съседната, дву-слънчева галактика! Вярно, не е много близо до училището на децата, но с такава слънчева светлина сутрин нямате нужда от будилници! Как се спи като ти светят СЛЪНЦА в очите! Преференциални цени!”

 

Ето с това, можете да стигнете до горепосочения апартамент – новият междупланетарен самолет на турските авиолинии – толкова е модерен, че дори и те не знаят как стои във въздуха. И после кажете, че турците не са модерна и техническа нация!

 

Категоричният номер едно във всяка класация – Майкрософт! Ето как те се борят с расизма. На английски – има чернокож, на полски- няма! Тук Гейтс перефразира Сталин – има чернокож – има проблем, няма чернокож – няма проблем. Само че същата максима звучи добре и за Майкрософт… Да живее равенството!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 10 =