10 от най-известните с това, че са известни българи

.

10. Митьо Крика. С какво точно е известен, не сме много сигурни. Водеше някакво предаване… някъде… после участваше в някакви предавания… НеЗнаем точно кои… абе знаем, че е здрав и известен, друго май НеЗнаем за Митьо Крика, което му дава подобаващото 10-то място.

 

9. Росица Новева. Ако не беше един от безкрайните Биг/Вип Брадъри, нямаше и да знаем за умилителното й съществуване. Известна само на ходещите по светски събирания в София, като честа компания на покойният Иван Зографски. Кофти да си популярен с близостта си с вече покоен богат човек /който, освен всичко останало, не й завеща нищо… весела история!/, но факт.

 

8. Митьо Пищова. Известен с неговите джакузита, макузата, кИбабчИта, кюфтьета, празник за народа и наказание за очите! Митьо Пищова е известен с това, че се хвали, че е имал много любовници и никой не му вярва. Известен и с разни изфантазирани конкурси за красота, за които са чували само участващите в тях, и то не винаги, като Мис Анаконда, Мис Тийнейджър и т.н.

 

7. Анн-Джи. Честно да ви признаеме нямаме никаква идея коя е Анн-Джи. Знаем само, че сме я чували… някъде. Някой ни каза, че била певица, но понеже нямаме доказателства в тази посока просто ще си замълчим и ще сложиме Анн-Джи в класацията си, защото сме я чували, но нямаме идея с какво!

 

 

6. Ники Китаеца. Известен с това, че бе женен /или омъжен/ за Азис, като последният му би шута доста театрално. Сега се движи с жена, приличаща на чалга-звезда, но и нея не я знаем коя е, за което ще намери място в следваща наша класация.

 

 

5. Мон Дьо. Честно да ви кажеме, освен, че сме го виждали тук-там да коментира също толкова странните като него ТВ персони… друго за него не знаеме. Май в днешно време е достатъчно да имаш тънка брадичка, очилца, да се кръстиш с понпозно френско име и вече си светски хроникьор!

 

4. Евгени Минчев или както го наричат Иван и Андрей – Жужу! Ето, това е един човек станал известен с… известността си. Въобще явно е блага работа да работиш светски хроникьор и Евгени Минчев е най-яркия представител на салонното клюкарстване, с което си спечели прозвището “Паркетен лъв”!

 

3. Денди /с ироничната добавка от Слави Трифонов и компания – Пенди/. Кой е, какъв, с какво се занимава, за какво се бори, нямаме никаква, ама никаква идея. Подобно на Анн-Джи и за него ни излъгаха, че е бил нещо, май писател, но пак не сме сигурни. Май и той го раздава светски хроникьор, гледайки бастОнчето, очилцата и френското му именце. Съвет – ако искате да сте известни – преименувайте се, купете си фьешън дрешки, вземете си бастОнче и сте готов за големия… шоу бизнес!

 

 

2. Не, не е Енрике Иглесиас, макар че въобще не прилича. Не, не е и… за когото и въобще да си мислите. Това е Дачо. Или по-известен като Дачо на Софи Маринова, или още по-известен като Дачо, синът на бившия мъж на Софи Маринова, който взе жената на баща си, влезе в някой от хилядите Вип/Биг Брадъри и стана “популярен”. Този Дачо!

 

 

1. И на първо място – Златка! Известна незнайно с какво, Златка се афишира, че работи… “Златка”. Е, явно й е свършило работа, защото е известна, макар че няма жив човек на Земята, който да знае с какво…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =