10 неуместно облечени чалга певици

Признаваме, че на целия екип ни беше много трудно да подберем само 10 от най-скандалните и неподходящи тоалета, така че предварително се извиняваме, ако не сме публикували някои от личните ви фаворити.

 

10. Не, драги читатели, това не е стриптизьорка, това е вече малко позабравената Мая от невероятното дуо Мая и Магапаса на съвсем обикновено нейно представление… певческо, разбира се!

 

9. На девето място поставяме Алисия и прозрачната й блузка, чрез която съвсем ясно виждаме какво сутиенче си е сложила.

 

8. Анелия и прословутия скандал за виждащата се превръзка! ПР или не, Анелия се посрами и заслужено взима участие в нашата класация.

 

7. Десислава кърши снага в къса, опита рокличка, под която виждаме с какви гащички е. Мрежовият чорапогащник съвсем идеално пасва на визията й! Само не разбрахме кръста или неговото подобие защо е…

 

6. В последните няколко години и Емануела много нашумя с… ума си, разбира се! То се вижда от интелигентният й поглед и облеклото й… или по-скоро липсата на такова…

 

5. Емилия “готви” в униформа на секси прислужница в един от нейните клипове. Ех, че кой не би искал такава жена у дома си!

 

4. Николета Лозанова отново успя да ни изуми, този път дори не знаем как точно да коментираме визията и поведението й. Сигурно дупето й е много хубаво на допир, чак тя самата не може да се откъсне от него…

 

3. Бронзовото място в нашата класация заема Малина, която се размотава насам-натам почти както майка й я е родила.

 

2. Иии сребърният медал отива при Мария а.к.а. Мара Отварачката и нейната загадъчно поддаваща се гърда!

 

1. И ако Марчето само загатваше за това какво има под рокличката, Галена ни спестява всички чуденки и питанки! Евала, аферим, машала ашколсун!

И ако си мислиш, че това е съвсем нормално облекло, или пък някоя даже ти се е сторила секси, интересно какво ли си мислят децата на всичките тези 10 жени, попаднали в класацията на най-неуместните облекла!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =