10 нетипични филма за Св. Валентин

Valentines_Day_Movies_1

Предлагаме ви 10 нестандартни филмови предложения, които ще разнообразят типичната романтика за Деня на влюбените.

1. “Наръчник на оптимиста”. Филм с участието на Дженифър Лорънс и Брадли Купър за вдъхновяващата приказка на двама души, които наново изграждат живота си.

2. “Защо тъгува Гилбърт Грейп”. Джони Деп и Леонардо Ди Каприо са изкусителните мъже, които ще ви омаят в този интересен филм от 90-те години, който разказва за живота в малко американско градче. Деп демонстрира лежерното си очарование в главната роля, докато младият Лео разгръща таланта си с безупречна игра.

3. “Изгубени в превода”. Този филм проследява историята на наскоро завършилата колеж Скарлет Йохансон и актьора Бил Мъри. От тази лента може да си извлечем поуката, че понякога трябва да изминеш половината свят, за да намериш истинската любов.

4. “Подводница”. 15-годишно момче от Уелс се опитва да подреди любовния си живот и същевременно брака на родителите си. Тъмен, остроумен и чудесно саркастичен, филмът е комбинация между сюрреалистичната и светска картина за живота в малък английски град.

5. “Колкото толкова”. Животът на героя на Джак Никълсън претърпява обрат, влюбвайки се в сервитьорката Хелън Хънт. Филмът е смешен и странно романтичен.

6. “Кечистът”. Акцент в този филм не е романтиката, но все пак и тя не липсва! В лентата ще откриете живота на застаряващ професионален борец, чиято любов към екзотична танцьорка е способна отново да върне бореца към звездната му кариера.

7. “Едуард ножиците”. Трогателна история за любовта на едно момиче към най-необикновения човек, се превръща в модерна класика. Джони Деп успява да впечатли публиката с невероятната си роля и нестандартната си форма на любов.

8. “Секретарката”. Проследява живота на момиче, което влиза в интересни взаимоотношения с шефа си. Тази история може да направи впечатление много повече на половинката ви, отколкото всяка друга сексуална приказка.

9. “Арсеник и стари дантели”. Ако не сте чак толкова ангажирани с любовни истории на св. Валентин, тази класическа комедия, в която една съдбовна нощ разкрива дълго пазени тайни, ще ви донесе голяма доза смях и удоволствие.

10. “Хедър”. Ако искате да гледате колежанска драма, но повече лиготии не са ви по вкуса, опитайте тази мрачна и необикновена история. Историята разказва за група популярни момичета, всичките на име “Хедър”, които се забъркват в меко казано вълнуващи истории.

Източник: ХАШТАГ-BG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × four =