10 луди интернет татуса

Този мъж е решил да покаже любовта си към социалната мрежа като си татуира “Не е нужно да ме харесваш”, използвайки изображението на известния “Харесва ми” бутон. Той си е направил татуса по време на екскурзия до Хавай. “Винаги си правя татуировка, когато ходя до Хавай. Мисля, че тази е много готина, ако Фейсбук не замре скоро”, разказва Теди.

 

Има хора, за които нито едно социално предизвикателство не е твърде голямо. Джулиан Кол е един от тях. Той е обещал, че ще си татуира “Фейсбук” отзад и ще сложи видео на процеса в YouTube, ако повече от 500 човека се присъединят към фен групата му. Е, накрая си е направил временна татуировка, но пак е яко.

Китът от Туитър.

Почти старомоден татус.

Натали, известна като “Комодора”, си татуирала Андроид на китката. Като повечето от нас, тя не е могла да устои на малкия зелен робот. Добър избор, Натали!

 

 

 

Този човек е истински фен на мастилото. Той има три татуса, свързани с неговата IT кариера в Монтреал. Първата техническа татуировка, която е получил, е логото на Windows XP. През 2007 година е искал да си направи нова татуировка, но не е искал да си татуира логото на Vista, затова се спрял на “iGoogle”.

Класика при интернет татусите!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + six =