10 лоши родители

Жената, която инжектирала Ботокс в лицето на 8-годишната си дъщеря

Англичанка твърди, че инжектира Ботокс на 8-годишната си дъщеричка, за да “я отърве от бръчките”. 34-годишната майка съобщава, че го прави, за да помогне на детето си да оцелее в света на постоянната битка за най-красиво дете. Момиченцето вече е свикнало на болезнените инжекции, които могат да причинят някои доста неприятни странични ефекти, макар че признава, че от начало е плакала, когато са й правили инжекциите.

 

Майката, която накарала сина си да носи унизителен надпис заради слаби оценки

Ронда е толкова разочарована от слабите академични постижения на сина си, че прибягва до публично унизяване на 15-годишния. Майката съобщава, че последната капка, която преляла чашата, била провала на сина й по Физическо възпитание и спорт. Тогава тя пише на един лист колко е засрамена от него и го кара да си го закачи на врата, седейки на улицата.

 

Родителите, които забравили детето си на паркинга

Враждебна двойка забравила 8-месечното си момченце на паркоместо и си тръгнали поотделно. Чак когато майка се прибрала вкъщи, разбрала, че бебето не и при таткото. Малкото момченце останало на паркинга, като всеки родител мислел, че бебето е при другия. “Дори не беше пристегнат с колан”, съобщава човекът, който намерил бебето в количката. “Седеше на слънцето, на горещия цимент. Малкият човек беше малко дехидратиран, но като изключим това беше добре.”

 

Родителите, които оставали детето си да умре от глад, докато се грижили за виртуално дете

Двойка от Южна Корея била арестувана след като три-месечното им момиченце умряло от глад. Детето е било оставяно без надзор у дома, докато двойката ходела по интернет кафета, за да от отглежда виртуалното си бебе.

 

Майката, която върнала осиновено дете в Русия

Русия заплаши да забрани всички осиновявани на деца от семейства от САЩ, след като 7-годишно дете, осиновено от жена от Тенеси, е било изпратено само с еднопосочен билет за Москва с бележка, в която пише, че детето е агресивно и има тежки психологически проблеми.

 

Майката, която подарила на 7-годишната си дъщеря силиконов бюст за рождения й ден

Сара, която нарича себе си “Човешката Бабри”, известна със стотиците хиляди долари, похарчени за козметични операции, достигна ново дъно в отглеждането на деца. За рождения ден на дъщеричката й Попи, тя й подарява ваучер на стойност 10 000 долара за силиконов бюст. “Попи ме молеше за силикон бюст, затова й подарих ваучер, за да може да го използва като навърши 16 и е законно. Ако развие естествено големи гърди, може да си направи някаква друга операция.”

 

Родителите, които се опитали да сводничат за дъщеря си срещу миниван

Двойка била осъдена, защото са замесили 14-годишната си дъщеря в сексуални отношения с мъж, за да не плащат месечната си вноска на миниван втора употреба на стойност 281 долара. Майката Сандра не е блудствала физически с дъщеря си, но признава, че я е окуражила да я замени за секс срещу плащанията за вана, затова е осъдена на 8 години затвор. Бащата и другият мъж са осъдени на 10 години затвор.

 

Бащата, който накарал дъщеря си да се бие с меч и броня като средновековно наказание

Вашия тинейджър е отишъл на купон без позволение? Пратете я в стаята си… за да облече броня и я накарайте да се бие с вас с дървен меч за наказание! Това е направил мъж от Сиатъл. Полицията съобщава, че двубоят е продължил два час, по време на които мъжът е удрял доведената си дъщеря с клон от дърво.

 

Майката, която предизвикала бой между дъщеря си и друго момиче, за да разделят пържола

Майка от Флорида била арестувана след като предизвикала бой между дъщеря си и друга тинейджърка, за да си разделят пържола. Майката казала на другото момиче да дойде в апартамента им след училище, за да могат двете момичета да се бият. След като опонента пристигнал, пред апартамента се събрала голяма тълпа, и двете момичета, на възраст 14 и 17 години, започнали да си разменят юмруци. Боят бил заснет и качен във Фейсбук. По време на боя майката постоянно крещяла на испански “Удряй по-силно!”. Според слуховете тя казала на дъщеря си да хапе другото момиче.

 

Пияният баща, който позволил на 8-годишния си син да управлява кола

Били решил да позволи на 8-годишния си син да кара кола на междущатски път, за да може да си поспи, докато другият му 4-годишен син седял на задната седалка без колан. Най-малко учудващата част от тази история е, че бащата бил пиян, когато е взел това прекрасно решение.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =