10 истински коли, вдъхновени от анимации

Този Ван е боядисан като “Мистериозната машина” от “Скуби Ду” през 2002г. “Творбата” била толкова реалистична, че творците решили да боядисат още два Вана и да ги продадат.

Една от най-известните и разпознаваемите коли в света! Тази истинска кола може да бъде наемана за специални случаи.

 

Един от Батмобилите от сериите от 60-те е бил продаден за 233 000 $. След като сериите придобиват още по-голяма популярност, продуцентите на шоуто са произвели допълнителни бройки. Това е Батмобил №9 и е един от най-функционалните модели.

 

Този Кадилак от 1959 година, линейка-лимузина, е трансформиран от “Юнивърсъл Студио” в “Екто-1”, колата от “Ловци на духове”.

Някои много запалени фенове на “Костенурките нинджа” са си направили Ван като от филмчето.

Този камион е добре екипиран с аксесоарите на Оптимус Прайм като алармна система, активираща се с гласа на Оптимус Прайм от филма, 17 ? LCD DVD player, a Bluetooth CD стерео система със сателитна връзка, педали от хром с каучукови пламъци и др.

 

Много хора са гледали филмите на Пиксар, особено “Колите”. Това са рисувани герои, но създаделят им може да превърне всяка анимирана кола в истинско превозно средство.

Всичките 11 колички от филмчето “Wacky Races” нахлуват в английски град в очакване на годишния фестивал на скороста. Това е първият случай, когато колите карат на публично място.

Новата кола на Доналд Дък прави фурор извън света на комиксите. Тя е точно копие на количката от известното филмче, но не е от най-просторните – побира само двама слаби човека.

Колата от “Семейство Флинстоун” на изложение през 2010г.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 5 =