10 идеи за Коледен подарък

Изпаднали сте в затруднение да изберете подарък на любимия човек за Коледа? Или пък сте паникьосани поради липсата на време? НеЗнам.БГ влиза в ролята на твой нов най-добър приятел и ще ти сподели добри идеи и практики, водещи до усмивки по празниците. Всичко е тествано и изпробвано в редакцията на НеЗнам.БГ и нямаше негативни резултати, така че би могло и при теб да се получи. Все пак, разбира се, да не забравяме, че всеки човек си има индивидуален вкус и това, което ще се хареса на един, не би се харесало на друг, въпреки това ние ще ти покажем няколко идеи, пък ти, на база това колко добре познаваш партньора си, сам ще решиш!

Хубавото бижу винаги ще бъде качествен подарък. Важното е да го подбереш с вкус и да имаш усещането, че когато го види половинката ти ще остане във възторг. Може би няма правилно или неправилно при подаряването на бижута, но все пак нека кажем, че не е нужно то да е скъпо – важното е като го избираш да ти грабне окото и да си кажеш “Това е!”, т.е. трябва да е от сърце, а не по задължение. Винаги трябва, разбира се, да се съобразите със вкуса на половинката си – ако той/тя носи семпли и нежни бижута, би било ужасно да му/й подарите огромен тежък пръстен, да речем! Просто наблюдавайте човека до себе си или най-малкото го питайте дискретно и ще разберете!

Интелигентен подарък би било и нещо, от което половинката ти има нужда в ежедневието си. В редакцията на НеЗнам.БГ, например, е подаряван портфейл – изключително хубав и изискан кожен портфейл, който е в употреба и до момента. От теб зависи какъв ще е практичният подарък – едно, обаче, е задължително – трябва да бъде от полза, на него/нея не на теб!

Може да ти звучи банално, обаче не познаваме човек, на когото няма да се хареса един скъп парфюм! Това, както може да се разбира, не е подарък за всеки повод, иначе половинката ти ще реши, че нямаш нищо какво друго да му/й предложиш. Въпреки  това, не мислим, че има по-приятно от това на специален, за двама ви, повод да усетиш приятният аромат на парфюма, подарен от теб! Женската част от екипа на НеЗнам.БГ горещо препоръчва на мъжете да изненадат своите половинки с парфюма на Наоми Кембъл / без да получаваме пари за рекламата 😉 /, ако, разбира се, сте се спряли на такъв вид подарък.

Задължителен атрибут за всяка двойка е поне една хубава рамка с обща снимка. Подаръкът е романтичен, въпреки че е доста класически, но има интелигентен и модерен начин да го разнообразиш – подари дигитална фоторамка, чрез която партньорът ти ще може сам да определя снимката или пък снимките, които да вижда.

За двойки достигнали определен етап на връзката си, винаги ще е изключително приятно, ако ти си първият поднесъл еротично бельо! Ти прецени какво – секси прашки, палави бикини или пък прозрачна нощничка. Дами, вие пък можете да подарите едни закачливи боксерки. При този подарък са важни две неща – да е точния размер, защото партньорът ти ще го облича, но и да ти харесва на теб, защото ти ще го събличаш ;).

Един подарък свързан с хобито на любимия ти човек, винаги би бил добре оценен. Повечето от нас имат някакво хоби – било то книги, филми, музика или пък по-особени като колекциониране на химикали, марки, монети или нещо подобно, но каквото и да е хобито любимия човек задължително ще оцени подарък свързан с него.

Занимателен подарък – пъзел, игра за двама или нещо подобно също е добра идея. Така ще прекараш безброй незабравими мигове вкъщи пред камината с любимия човек.

Неповторим подарък е домашния любимец – още по-добре, ако и двамата се грижите за него. Ще ви сплоти допълнително, но това е само, ако и двамата обичате животните и не сте алергични към тях. Общо-взето много добър подарък, но внимавайте на кого ще го дадете.

Плюшената играчка, пък безспорно е един сладък и романтичен подарък, който половинката ви ще може да прегръща докато не сте заедно. Отново е въпрос на вкус, но в редакцията на НеЗнам.БГ плюшените играчки винаги са носели щастливи мигове!

Подарък в стил алкохол и бонбони ще ви стопли и ще разнообрази дългите, студени и празнични Коледни нощи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 19 =