10 женски фантазии

handcuffs.lovethiscitytv

И жените имат сексуални фантазии, и то не една! Ако искаш да разбереш, кои са най-често срещаните женски фантазии, продължавай да четеш надолу!

10. Тя да доминира над теб

На последно място по популярност сред женските фантазии се нарежда силния и сексапилен мъж, който се моли на колене да бъде задоволен. Целият сценарии се върти около това да боготвориш тялото й и да се молиш за вниманието й. Защо? Така тя контролира нещата, а и ти напълно й се отдаваш. Какво повече може да иска една жена?

9. Ти да доминираш над нея

Изглежда, че модерната, независима дама в обществото няма нищо против сексуалният й партньор да показва количеството си тестостерон в цялата си мощ. Понякога жената просто мечтае да я събориш на леглото, да я хапеш по раменете, да я завързваш, да я пляскаш по дупето или да я хващаш за косата и да я натискаш.

8. Учител-ученичка

Тази фантазия далеч не е само мъжка. Жените също обичат да се обличат като палави ученички. Много жени дори предпочитат да стигнат по-далеч, като дразнят партньора си, докато той не реши да я напляска. Да, точно така, много жени копнеят да легнат в скута на партньора си и да бъдат напляскани!

7. Секс с непознат

Повечето жени едва ли биха изпълнили сексуалните си фантазии, но това не означава, че не си мечтаят често. Сексът с непознат мъж е една от фантазиите, които малко жени биха осъществили, най-вече заради вината, която ще изпитат впоследствие. Въпреки това жените често си фантазират, как в тъмния, задимен бар идва мускулест и сексапилен мъж, който започва да ги сваля, а след това ги води у тях, и правят незабравим секс.

6. Тройка с друга жена

В днешно време много хетеросексуални жени си фантазират за секс с друга жена. Тази секс фантазия обаче рядко включва това ти да се забавляваш с другата мацка, тъй като повечето жени не искат мъжът им да докосва друга. В този сценарии ти си по-скоро страничен наблюдател, който се включва в акта, когато нещата наистина се разгорещят, и половинката ти иска нещо по-силно и грубо. Така жената изпитва най-добрите неща и от двата свята, без да й се налага да ревнува или да дели мъжа си.

5. Тройка с двама мъже

Тази женска фантазия обикновено включва двама хетеросексуални мъже, които се интересуват само от това да задоволят жената. По този начин дамата разполага с двама прекрасни мъже, които я боготворят, и са готови на всичко за нея. Тази фантазия е табу за повечето жени, което я прави още по-желана.

4. Воайорство

Ако си мислиш, че на жената не й харесва да гледа как други хора го правят, жестоко се лъжеш. Твоята мацка иска да воайорства подари същите причини, поради които и ти би го правил: възбуждащо е, еротично е и малко си пада табу. Тази фантазия й харесва, защото това я възбужда без да си изцапа ръцете, така да се каже.

3. Фантазии с насилие

Психолозите смятат, че това е често срещана женска фантазия, защото така жената може да изпитва удоволствие без да чувства вина. Тази фантазия включва силен и груб мъж, който я блъска на леглото, и започва да си върши работата веднага. Жената може да се съпротивлява, но всъщност много й харесва.

2. Ексхибиционизъм

Твоята сексуална партньорка може и да се мръщи, когато й предлагаш да се заснемете, докато го правите, но вероятно много пъти си го е фантазирала. За съжаление, много жени се притесняват от тялото си, а това прави тази толкова често срещана фантазия много трудно осъществима. Някои жени дори стигат  по-далеч в тази фантазия, представяйки си как други хора ви гледат, докато вие го правите на обществено място.

1. Танцьорка

Много жени не биха се съблекли пред повече от един мъж, но пък за сметка на това с радост биха били твоята лична танцьорка на екзотични танци. Защо? Това, че се забавляваш, й показва, че я намираш за много секси, а ерекцията ти й подсказва, че има контрол над нещата –  комбинация, на която жените не могат да се наситят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + sixteen =