10 гнусни продукта втора употреба

Чували сме за хора, които продават по цели кашони с кондоми, което ни звучи като мнооого лоша идея! Наистина ли някой би искал да увреди репродуктивната си система, само за да спести някой лев?

Освен че е много съмнително да спиш на матрака на някой непознат, който е правил бог знае какво на него, матракът втора употреба крие няколко здравословни проблема. Първо, матракът приема формата на тялото на човека, който го използва, така че да се настаниш удобно във вече използван матрак, ще е доста трудно. Второ, най-разпространените матраци съдържат десетки частици прах, които водят до алергии и много сериозни проблеми при хората с астма или други дихателни проблеми. И накрая, някога да сте чували за спален чувал?

 

 

Вярно, че бебешките залагалки могат да бъдат стерилизирани и дезинфекцирани, но все пак да видиш цял кашон с биберони на разпродажба и след това да сложиш някоя от тях на малкото си бебче, не изглежда добра идея.

 

Децата разнасят плюшените си играчки навсякъде, затова те лесно се превръщат в преносители на бактерии. Повечето от тях не могат да бъдат изпрани без да загубят пухкавостта си, затова обикновено се превръщат в малки гадни възглавнички, пълни с микроби. Да не забравяме факта, че както при матраците, плюшките също събират много прах и могат да причинят алергии и астма.

 

 

Вярвате или не, има хора, които продават, и още по-учудващо купуват козметика втора употреба! Това е толкова гнусно на толкова много нива, най-малкото от които е, че поради високото количество на вода в червилата те се превръщат в перфектна среда за микробите. В гримовете пък се развиват бактерии, които могат да доведат до очни инфекции, ечемик и др.

 

“Продава се почти неизползван гумен юмрук. Изпих твърде много текили в Пинк Тако, Лос Анджелис. Събудих се няколко часа по-късно с гумен юмрук, от който не се нуждая. Минимално количество петна. Универсален размер.”

Още не мога да повярвам, че има хора, които биха си купили употребяван бански костюм!

 

Протезите се правят индивидуално за всеки, така че ще ти е доста трудно да намериш такава, която да ти писва. А и колко гнусно е да използваш чужди зъби?!

 

Когато напишеш в eBay “използвани чорапи”, излизат над 6 700 резултата!

 

Не се сещам за причина, поради която някой би си купил гащи, които някой друг е ползвал, и напомняме ви – слагал ги е върху гениталите си!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =