Шакира разкри тайната на връзката си с Пике

Shakira Hot3

Певицата Шакира разкри тайната на романтичната си връзка с футболиста Жерар Пике и за това как поддържат искрата помежду им. Двамата са заедно вече четири години, а от 18 месеца са горди родители на сина им Милан.

Според Шакира тайната е да бъдеш “леко докачлив”. Звездната двойка поддържа страстта помежду си благодарение на постоянната им близост. “Ние сме много честни, без значение какво се случва. Постоянно сме заедно. Това действа при нас! Отне ми години да намеря любовта, затова не искам да го загубя за нищо на света. Той е най-важното нещо за мен”, сподели Шакира.

Наскоро Шакира разкри защо е спряла да снима привлекателни мъже в клиповете си – именно заради Пике. “Той пази територията си много силно. Като не ми дава да правя клипове с мъже, ще правя с жени”, коментира певицата относно видеото си към песента с Риана “Can`t Remember To Forget You”. “Харесва ми, че той брани своето, и че ме оценява като човек. Единственият човек, който той би позволил да докосва бедрата ми, е Риана”, каза още Шакира.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − seventeen =