Шакира мечтае за осем или девет деца

-Shakira-shakira-32947223-1024-768

Шакира сподели, че иска да има осем или девет деца от партньора си Жерар Пике. Тя обаче допълва, че за момента плановете за второ дете са отложени заради професионалните ангажименти и на двамата.

“Ако не бяха музикалните ми проекти, щях да съм бременна вече”, коментира Шакира, но все пак обеща с Пике да изпълнят плана за осем-девет дечица.

Певица призна, че синът й Милан е винаги на първо място в живота й. “Преди се въртях в кръг около една идея. Откакто се появи Милан, бързам да се върна у дома при него, така че той много ми помогна да се съсредоточа. Когато имате бебе, когато почувствате любовта му, вие сте в мир със света. Просто се нуждаете да споделите добрата новина и колко щастливи се чувствате”, сподели звездата.

“Жерар е с мен, защото иска да бъде с човека Шакира, а не със звездата. Между нас има истинска любов. Няма никакви скрити мотиви. Аз съм с него, защото той е най-невероятният мъж, когото съм срещала. Искаме едни и същи неща, обичаме едни и същи неща. Никога не съм имала такава страст в живота си”, обясни Шакира.

Източник: ХАШТАГ-BG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =