Често срещани мъжки грешки по време на секс

Comedian-Streeter-Seidell-is-a-frustrated-man

Понякога мъжете правят грешки по време на секс и това може да рефлектира върху удоволствието на половинките им. Затова, момчета, четете внимателно следващите редове и се опитайте да се коригирате, ако е необходимо.

  • Бързаш твърде много. По принцип на мъжът му трябват средно две минути, за да се разгорещи, докато на жената са й нужни около дванадесет минути. Затова, ако искаш да задоволиш партньорката си, е важно да намалиш темпото, така че да сте на една вълна. За целта може да имате по-дълга предварителна игра, да стоите по-дълго с дрехи или да използваш продукт, който ще те накара да издържиш по-дълго, като например крем, който прави областта около пениса по-малко чувствителна.
  • Много си агресивен. Въпреки че има моменти, когато жената иска да го прави по-бързо или иска да си по-груб с нея, областта около вагината е много чувствителна и тези действия може да се окажат много болезнени. Затова след реакциите й и започни колкото се може по-внимателно, давайки й време да се приспособи и наслади. Ако я заболи дори и за секунда, може цялото й желание да изчезне и да прекратите започнатото.
  • Твърде много я стресираш за предпазните мерки. За жената настройката за секс е по-скоро психическа, отколкото физическа. Може да я докосваш, но това да не я възбужда, но ако се е настройла психически, по-лесно ще се разгорещи. Това означава, че трябва много да внимаваш какво казваш преди и след секс. Ако й изнесеш лекция за безопасния секс, тя постоянно ще мисли за това и няма да може да се отпусне и наслади на момента.
  • Не я питаш какво й харесва. Повечето жените ще ти кажат какво им харесва или не, така че по-добре я попитай, за да спестиш време и енергия. Разбира се, само ако си готов да изпълняваш. Ако я попиташ, тя сподели с теб, а ти порази някаква причина игнорираш желанието й, това само ще я накара се срамува.
  • Егоист си. Сексът е интимен момент, който трябва да споделиш с партньорката си. Ако гледаш само собственото си удоволствие, не следиш реакциите й и не се опитваш да я задоволиш, тя ще остане много разочарована.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + ten =