Фенка рискува живота си, за да види Енрике Игелисас

enrique-iglesias-1

Енрике Иглесиас бил на почивка с дългогодишната си приятелка Анна Курникова, когато бил силно обезпокоен от негова вярна фенка. Почитателката му преплувала много опасен участък в морето и изложила живота си на риск, само и само да зърне любимия си изпълнител. След като изплувала необходимото разстояние, жената прескочила висока дига и се озовала на мястото, където Енрике и Анна почивали.

“Тя прескочи стената, аз се събудих и я видях да се разхожда наоколо. Помислих си: Какво е това? Можеш да стигнеш до мен само по вода, а това може да бъде много опасно. Охраната я задържа и ме попита дали искам да повдигна обвинения срещу нея, но аз, разбира се, отказах. Първото нещо, което направих беше да отида и да проверя дали е добре. Денят беше студен, а тя цялата беше мокра. Бях потресен, че е поела такъв риск просто, за да ме види”, разказва Енрике.

Партньорката на певеца приела необичайната ситуация доста спокойно, а той не пропусна да отбележи колко се гордее с нея: “Анна беше достатъчно мила да й даде дрехи, а после я изпратихме до хотела, в който беше отседнала и се уверихме, че всичко с нея е наред. Моята приятелка е много сладка и мила, когато става въпрос за подобни ситуации. Постянно ми се налага да бъда в компанията на много мои фенки, но Анна няма нищо против”.

“Любовта и сексът са от решаващо значение за поддържането на една връзка жива. Хората си мислят, че налице трябва да бъде само едно от двете, но аз мисля, че в комбинация са много по-важни”, коментира Енрике 13-годишната си връзка с Анна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − seven =