Три работещи съвета, когато те е страх да я заговориш

boy-girl-love-heart-sweet-lovers-valentines-day-1920x1200

Всеки е изпитвал страх, когато му заговори някоя красива мацка. Нормално е, но има няколко неща, които можеш да направиш, за да се отървеш от гадното парене в стомаха, докато я заговаряш.

1. Всеки следващ опит е по-лесен!

Нормално е, ако по цял ден киснеш с приятели и изведнъж пред теб попадне някоя красавица, да ти се върже езика пред нея. Виж, ако преди да опиташ да я свалиш си имал поне няколко разговора с други хубавици, то работата значително се улеснява.

2. Действай!

Чувал ли си за “правилото на трите секунди”? Това е метод, който в основата си има за цел да не оставиш време на страха да те завладее. Колкото повече се чудиш какво да й кажеш, как да подходиш, къде да гледаш, толкова повече време минава, което дава възможност на паниката да те обземе напълно и вместо “Здрасти, как си?”, може да се озовеш казвайки нещо като “Засйдасдй!”. Затова – действай, не му мисли!

3. Не отдавай такова значение.

Когато си говориш с приятели притеснен ли си? А когато те поздрави някоя бабка пред входа? Едва ли. Това е така, защото не се впрягаш какво ще излезе от разговора. Просто си говориш и каквото стане-стане. Същото е и при разговор с красиви жени – просто се опитай да не се фокусираш като идиот в това колко са красиви устните й или косата й. Това е ясно, но ако само я зяпаш и фъфлиш нечленоразделно, няма да я свалиш. Просто не се впрягай и остави разговора да тече нормално. Може да помогне, ако се опиташ да не отдаваш такова значение на външния й вид. Знаем, знаем, хубава е, но ще имаш време да й се наслаждаваш СЛЕД като я свалиш, сега е още рано!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =