Топ 10 на недоразуменията в стила на българките

10. Започваме класацията с едно вече малко отшумяло, но все пак доста разпространено недоразумение в стила на българките, а именно гуменките с ток. Не знаем кой велик гении е измислил това чудо и с какво по-точно е решил да го съчетае (пола или анцуг?!?), но със сигурност знаем, че това е същинско модно престъпление!

9. На следваща позиция поставихме подаващия се сутиен. Доста неприятно е, когато покрай теб минава симпатична мадама с невероятна рокля с гол гръб, и когато се разминете… БААММ – целият й сутиен се подава отзад!

8. Друго голямо недоразумение в стила на българките е носенето на потник без презрамки и… сутиен с презрамки! Ако пък и потникът е бял, а презрамките на сутиенът са черни, идилията е пълна! Най-учтиво молим всички дами, които носят бюстиета, да употребяват потници без презрамки!!!

7. Ехх, гумените ботуши! През изминалата зима доста се нагледахме на мацки с гумени ботушки, които съвсем не отиваха на риболов…

6. Обувките Крокс са много популярни в САЩ, но, за съжаление, през последните няколко години станаха доста носени и в България. Най-лошото на тези обувки съвсем не е грозният им вид, а фактът, че са универсални – носят ги всички – от най-ранна възраст до преклонна такава, и то и от мъже, и от жени!

5. На пето място поставихме съчетаването на анцуг с високи токчета. А ако това ви се стори малко, винаги може да добавите и грим към тази невероятна комбинация. Но как няма тинейджърките да се обличат така, след като “модната икона” Николета се развява така по улиците…

4. Друг фрапиращ момент във визията на българките е прекаленото топиране и “вафличките” в корените на косите. Честно казано, ние предпочитаме обикновените си вафли “Боровец”.

3. Третото място отделихме на така наречените потури/шалвари or something… Особено отзад, гледката е меко казано неописуема!

2. Истинска тигрица, а? Второто място посещаваме на всички тигрови, леопардови, змийски и всякакви животински щампи!

1. И победителят в тази класация е прозрачните дрехи! Особено, ако са носени от Сашка! Крайно неподходящо облекло за където и да било, прозрачните дрехи заслужено заемат първата позиция!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − fourteen =