Топ 9 на най-тъпите бг предавания / на екран /

9. Споделено с Камелия… или нещо такова. Трябва да разберете, че тези няколко места са съвсем условни. Просто всичките предавания са ни еднакво гадни, но все пак трябва да имаме и победители!

 

8. На кафе… и викодин. Определено ще ви трябва, за да го изгледате това нещо цялото. И то всеки ден. От понеделник до петък една и съща агония. Или ще е “На Кафе” или “Денят е прекрасен”… Какво сме ти направили, Господи?!

 

7. Жените… с Марта Вачкова. Реално има ли доказателства, че водещата е жена, та води предаване за жени?

 

6. Не ни стигаха някакви огледала, ама и сега ни ги натресоха “Модерно”. Ако беше по-лигаво щеше да има лиги по пода!

 

5. Шоуто на (к)Анала. Тежко влиза, ясно ни е… затова е тука!

 

4. Аламинут. Много постно готвят. Ама толкова постно, че дори и църковния пост без шаран за Никулден ти се вижда като плодова торта…

 

3. Горещо… толкова горещо глупаво е, че чак пари!

 

На Георгиев специалната позиция: Това предаване предефинира значението на израза “Тоалетен хумор” в личният ми речник. От както го има си пренесох Амби-Пура в хола пред телевизора.

 

2. С второ място номинираме Биг Брадър във всичките му безкрайни и безбожно глупави епизоди/версии/сезони. Господи, ти който си на небето, моля те убий гадния нещастник хрумнало му да затвори 20 полу-идиота в къща, та да ги гледат милиони кръгли идиоти! /В това число и част от редакцията на НеЗнам.БГ… Да, срам ни е./

 

1. Скат. Защо ли имаме телевизия, там където изреждаме предавания? А как да селектираме едно предаване на Скат, което да сложим тук? Кандидатите са толкова много, че няма как. И така, тъй като не обичаме да имаме конфликти със себе си, просто слагаме на първо място всички предавания на обичната нам телевизия Скат. Честито на печелившите! Ако решите да си приберете наградата, обадете се в редакцията и ще ви пратим вафла. Заслужавате си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 1 =