Топ 10 на най-странните секс рекорди в света

10. Най-възрастния баща – 90 годишен. Нану Рам Джоги е индийски фермер на 90 години. Наскоро той стана баща на 21-то си дете от 4-та си съпруга. На въпроса до кога смята да прави деца, Нану отговаря, че планира да продължи поне до 100 годишна възраст. Ето на това му казваме ние оптимизъм!

 

9. Най-силната вагина на света – вдига 14 килограма. Това е Татяна Кожевникова на 42 години от Русия. Тя е носителката на “приза” най-здрава вагина като за целта да поведе този рекорд тя е успяла да повдигне тежест от 14 килограма с мускулите на вагината си. Това си е доста страшен рекорд, особено за съпруга на Татяна и още по-особено, ако искат да имат деца!

 

 

 

8. Най-дълго мастурбиращия мъж – 10 часа. Масанобо Сато взема участие в Световният мастурбаратон през 2009 проведен в Сан Франциско. Той пропътува целият път от Япония до Щатите за да подобри собственият си рекорд от 9 часа и 33 минути и успява, поставяйки 9 часа и 58 минути мастурбация.

 

 

 

7. Най-много партньори за един ден – 919 души. Лиса Спаркссс / Lisa Sparxxx / е американска порно актриса, която на Еротикон 2004 в Полша, където се провеждат Третите ежегодни световни генг-бенг игри, където поставя рекорд от 919 човека в рамките на един ден. Доста потрес!

 

 

 

6. Най-голямата оргия в света – 250 двойки. Японците поставят поредния секс рекорд успявайки да съберат 250 мъже и 250 жени на едно място, по едно и също време, правейки едно и също нещо – секс! Снимките са правени в специално екипирано за целта хале от професионални оператори, двойките са имали сценарий и хореография и общо-взето всичко необходимо за една сериозна филмова продукция и по-точно за един сериозен световен секс рекорд!

 

 

 

5. Най-старата проститутка – 82 години. Проституцията е най-старата професия на планетата и се оказва, че се практикува и от доста възрастни хора. Полицията в Тайван е арестувала 82 годишната госпожа Чу, по-известна под прякора “Баба”, която е в този бизнес от 40 години. Доста сериозна кариера си е това!

 

 

 

4. Най-дълго изхвърлената сперма – 6 метра. Хорст Шулц е човекът направил този “мокър” рекорд. Освен това е и създател на рекорда за най-високо хвърлена сперна – 3,8 метра, както и за най-бързо изхвърлена семенна течност – със скорост от 68 километра в час.

 

 

 

3. Най-многодетна майка – 69 деца. Фьодор Василиев / 1707 – 1782 / е руски селянин с не особено впечатляваща биография. Жена му, обаче е друго нещо. Валентина Василиева е документирано най-многодетната майка в света с 69 деца – от тях 16 двойки близнаци, 7 тризнаци и 4 четиризнаци. В модерно време най-многодетната майка е Леонтина Албина от Сан Антонио, Чили, която твърди, че е дала живот на 64 деца, от които обаче “само” 55 са документирани.

 

 

 

2. Най-голямата вагина на земята – 48 сантиметра. Принадлежала е на Анна Суон (1846-1888), която е блика шотлански гигант. Омъжва се за капитан Мартин Бейтс, също гигант, през 1872 година и стават най-високата двойка в света.  През 1879 тя ражда едно от най-големите деца в света с тегло около 12 килограма. Знаем, че черепа на детето е бил на 48 см, което помага да се изчисли минималното разширение на вагината на Суон – над 15 см, което е доста, нормалното разпирение е 10 см.

 

 

 

1. Най-големия пенис – 34 см. Този пенис е измерен и документиран в началото на 20-ти век. В дължина е 34 сантиментра, а дебелината му е 16 см. Ние тайно подозираме, че това е най-големия пенис просто, защото учените не са документирали членовете на някой български герои, но все пак рекорда си е рекорд.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + nineteen =