Топ 10 на най-невероятните чаши!

10. Настроение чашки. Спи ти се? Имаме чаша за теб! Щастлив си? Имаме и такава чаша! А ако щеш ни вярвай, но имаме и чаша, когато си сърдит! Абе, всичко имаме! Само да не ти се стори гадно, че пиеш кафенце от нечия глава с физиономия де, но нищо, важното е да не се замисляш за такива работи!

 

 

9. Това си е една зловеща чаша безспорно! С тея зъби е като извадена от филма “Челюсти”. Само си представете – плавете си в открито море и вместо акула ви напада… чаша! Ама почти толкова зъбата! Хубава работа, разбрахме, че за кино става, ама за пиене… не вярвам някой да иска да рискува да му се отхапят устните докато отпива от този звяр на кафе-изкуството!

 

 

8. Ето това е чаша, която буквално те насърчава да разливаш! Колкото повече се стича по чашката, толкова по-весело би било човечето нарисувано на нея. Е туй си е една година чашка за хора не особено старателни при пиенето на тъй важната кофеинова напитка!

 

 

7. Обичате кафе? Обичате бисквитки? Хората създали тази чаша ви ги дават и двете! Две в едно – неочаквано добра комбинация! Друго си е да си разнасяш бисквитката и кафето с една ръка, само който не е тичал из офиса /в случая редакцията на НеЗнам.БГ/ с чаша кафе в едната ръка и бисквити в другата, не знае колко е трудно да носиш това и същевременно да изглежда, че работиш!

 

 

6. Ок, признавам си, че идеята с ципа на чашата е добра. Само не разбрах от къде да намеря чай дето да отваря тоя цип?

 

 

5. Добре, защо по дяволите си гледам дупето и виждам само раирана част от чаша?! Аз жираф ли съм или какво?!

 

 

4. Или ще пиеш кафе, или ще те застрелям. А може и двете…

 

 

3. Ок, може и да не те застрелям. Но един бой определено ще ти дойде добре! Кафето или ребрата? Това е въпросът…

 

 

2. Учудващо трудно е да опишеш посредством прости знаци звука, който издава Дарт Вейдър дишайки -ъъгггххх, ъъъъггггхххх! Само, че ако трябва да го имитирам с букви как пие кафе – просто напускам!

 

 

1. Израза ще ти дърпам ушите придобива ново значение! От днес вместо “хайде на кафе”, ще казвам “хайде да си дърпаме ушите”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =