Топ 10 на мега-гига актьорите – част II

Трябва да отдадем заслуженото и на други, не са малко желаещите да се включат в десятката. Този път с участието на негри, евреи и жени за да бъде съвсем честно.

10. Leslie Nielsen – Един от най-големите. Участвал е в неизброими пародии, последната от които се явява онова нещо Суперхийро мууви, което ме боли да си го спомням.

9. Marlon Wayans – Шорти от Скери Мууви е един от индивидите, които могат да те накарат да се чудиш, какво правят на екрана ти и защо подяволите ги гледаш. Освен във въпросната пародия е участвал в страшни филми, като Little Man и White Chicks, като само те са достатъчни да го запратят на клада.

8. Ben Stiller – След участието си в не малко нелепи филми, Бен Стилър напоследък засяда и на режисьорския стол, което определено не е добра новина. Единственото хубаво нещо покрай него, май е това, че е озвучавал едно от кучетата в 2 Stupid Dogs, но така и не разбрах кое точно.

7. Peta Wilson – Никита – глуповатия сериал, който минаваше за cyber-punk…

6. Michael Clarke Duncan – Единствения актьор, който може да се конкурира с Дани Трейо. Дънкан също е играл отрепка във всеки гангстерски филм и също е мрял в повечето случаи, с изключение на Кралят Скорпион, но и там всъщност не се е спасил съвсем – той беше родом от Гомор, а все пак Содом и Гомор са взели демиджа според оная книга, а с тях и Балтазар…ей кей ей Майкъл Кларк Дънкан.

5. Rob ‘The Shapeshifter’ Schneider – Участвал е в едни от най-трагичните комедии, които е възможно да съществуват изобщо, като винаги успява да се превърне на нещо – а животно, а жена, а телбод. Изглежда, че създателите на филмите, в които участва специално променят скриптовете си и добавят шейп-шифтърската опция, само и само да не им загрозява лентата с ужасната си прическа.

4. Paris Hilton – Еталон за порочност и долнопробност. Пробвала се е във всички сфери на развлекателния бизнес, включително и в порното, ако то минава за такъв. Когато излезе албума й с всякакви сгазени песни, някакъв ентусиаст пък влязъл в местния си магазин за музика и някак си успял да подмени обложките на дисковете й.

3. Michael Dudikoff – Хамериканската минджа МАЙКЪЛ ДУДИКОВ, намира своето място под номер три. Не мисля, че филми, като Американска Нинджа се нуждаят от особенно представяне – за справка можеш да пуснеш Диема + по произволно време на денонощието и ще засечеш една от частите на този оседемдесетарски мастърпийс и ще се убедиш що за пич е Дудиков.

2. Jean-Claude Van Damme – Любимият ни йекшън герой, след Арнолд и Силвестър. Най го тачим за “Кървав спорт”. Всеки себеуважаващ се кино фен трябва да има поне една част на видео касетка, хаха.

1. Leonardo DiCaprio – Ето го и новия номер уно, заслужено при това. Лео доказа, че е голяма работа последно време, но ние помним 1997-ма и разни кораби. На дъното на Атлантическия океан да си беше останал, на место това трябваше да те гледаме по плажове, самолети, банди и всякакви други.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + two =